Augustin Vitan din Onești a impresionat cu vocea sa la Românii au talent. Care este povestea din spatele acestui talent | Onesti Video

Mobile Menu

Onesti Video

Augustin Vitan din Onești a impresionat cu vocea sa la Românii au talent. Care este povestea din spatele acestui talent

29.2.20
Augustin Vitan a smuls lacrimile spectatorilor și nu numai. Tânărul a pășit extrem de timid pe scena de la Românii au Talent, nu prea conștient de valoarea și talentul său. Povestea din spatele vocii lui angelice a curprins pe toată lumea.
Augustin are 16 ani și este din Onești.  In spatele lui se ascunde o poveste de milioane. Acesta s-a născut prematur, la doar 6 luni, mai apoi a fost abandonat de mama sa. Din fericire, un preot l-a luat sub aripa sa și i-a făcut cunoștință cu cele ce aveau să-i ofere educație și iubire – măicuțele care au avut grijă de el.
Este elev in clasa a X -a la 
Colegiul National "Grigore Moisil" din Onești. Este crescut și foarte frumos educat de Surorile Măicuțe de la Fundația Victorine le Dieu.
Acum, Augustin le mulțumește și cântă pentru a le face mândre. Cu toate astea, visul său de a face parte dintr-o familie rămâne încă în același stadiu. Din păcate, soarta a decis ca adolescentul să crească în mănăstire și să nu simtă adevărata dragoste a unui cămin normal până la vârsta aceasta.„A fost cineva care voia să-l adopte, dar Augustin avea 4 ani, iar familia care l-a luat a vrut un copil mai mic. El și acum își dorește o familie”, au spus măicuțele care l-au crescut.

0 Please Share a Your Opinion.:

Trimiteți un comentariu