De maine se reia furnizarea apei potabile in regim normal in Onesti | Onesti Video

Mobile Menu

Onesti Video

De maine se reia furnizarea apei potabile in regim normal in Onesti

30.1.20
In urma remedierii de catre echipele CRAB a avariei pe conducta de aductiune apartinand S.C. CRAB S.A. in dupa-amiaza zilei de ieri, astazi dimineata s-a reluat furnizarea apei la statia de inmagazinare si tratare apa Cuciur.
Deoarece avaria pe conducta de alimentare cu apa potabila apartinand S.C. CRAB S.A. a lasat Onestiul fara apa, rezerva de apa fiind deja redusa semnificativ dupa ce municipiul Onesti a fost alimentat cu apa potabila din rezervor, RAJA SA ia toate masurile necesare inmagazinarii apei potabile in rezervoarele proprii, astfel incat, locuitorii municipiului Onesti sa nu mai sufere de lipsa apei potabile un timp indelungat in cazul producerii unei noi avarii pe conducta de aductiune apartinand CRAB.
In aceste conditii, in cazul in care parametri actuali se mentin, municipiul Onesti va fi alimentat cu apa potabila din rezervor si in cursul zilei de astazi, dupa programul anuntat initial, pana la refacerea stocului de apa necesar alimentarii localitatii in cazul aparitiei unei noi avarii pe conducta de aductiune. In aceasta seara, 30.01.2020, incepand cu ora 18,00, municipiul Onesti va fi alimentat cu apa potabila din rezervor, pentru aproximativ 3 ore si incepand de maine dimineata, 31.01.2020, se va reveni la furnizarea in regim permanent a apei potabile.
Ne cerem scuze pentru disconfortul creat si va multumim pentru intelegere!

Comunicat Raja

0 Please Share a Your Opinion.:

Trimiteți un comentariu