Select Menu

Slider

Travel

OLD

Cute

My Place

Slider

Racing

Videos

» » Judeţul Bacău, sub ape. Localităţile Oituz şi Slănic Moldova, cele mai afectate
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Judeţul Bacău se află sub Cod Galben de vreme rea. Va ploua abundent şi se vor acumula cantităţi de apă de 40-50 l/mp şi pe arii restrânse 60-70 l/mp

În urma precipitaţiilor abundente din ultima perioadă, drum naţional 11 este afectat de viitura formată pe raza localităţii Oituz, din judeţul Bacău, între kilometrii 96 şi 110. Circulaţia nu este blocată total, ci se desfăşoară alternativ, cu dificultate. 22 de persoane, printre care şi doi copii, au rămas blocate în autoturisme pe DN 11, după ce şoseaua a fost inundată şi acoperită cu aluviuni. De asemenea, probleme foarte mari sunt şi în localitatea Slănic Moldova. Aici, sunt peste 300 de gospodării în care au intrat apele, curţi şi beciuri fiind inundate. Două persoane au fost salvate de pompieri din calea apelor. Potrivit ISU Bacău, zeci de gospodării au fost inundate. Se acţionează cu motopompe pentru scoaterea apei din curţi. Au fost afectate de inundaţii şapte localităţi - Slănic Moldova, Oituz, Comăneşti, Ştefan Cel Mare, Bogdăneşti, Dărmăneşti şi Târgu Ocna.

Citeste mai mult: adev.ro/pb0qi9

About Admin

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu

Leave a Reply