Noutati

Subscription

You can subscribe to Red Carpet by e-mail address to receive news and updates directly in your inbox. Simply enter your e-mail below and click Sign Up!

TOP 5 Most Popular Post

    Test

    www.onestivideo.blogspot.ro

    Faceți căutări pe acest blog

Comentarii Recente


    Showbiz Rightnow!

    Hilary Duff on cosmopolitan 2015 cover

News

News

Judeţul Bacău, sub ape. Localităţile Oituz şi Slănic Moldova, cele mai afectate 0 Comments

By Admin
joi, 28 iunie 2018 | Posted in

Judeţul Bacău se află sub Cod Galben de vreme rea. Va ploua abundent şi se vor acumula cantităţi de apă de 40-50 l/mp şi pe arii restrânse 60-70 l/mp

În urma precipitaţiilor abundente din ultima perioadă, drum naţional 11 este afectat de viitura formată pe raza localităţii Oituz, din judeţul Bacău, între kilometrii 96 şi 110. Circulaţia nu este blocată total, ci se desfăşoară alternativ, cu dificultate. 22 de persoane, printre care şi doi copii, au rămas blocate în autoturisme pe DN 11, după ce şoseaua a fost inundată şi acoperită cu aluviuni. De asemenea, probleme foarte mari sunt şi în localitatea Slănic Moldova. Aici, sunt peste 300 de gospodării în care au intrat apele, curţi şi beciuri fiind inundate. Două persoane au fost salvate de pompieri din calea apelor. Potrivit ISU Bacău, zeci de gospodării au fost inundate. Se acţionează cu motopompe pentru scoaterea apei din curţi. Au fost afectate de inundaţii şapte localităţi - Slănic Moldova, Oituz, Comăneşti, Ştefan Cel Mare, Bogdăneşti, Dărmăneşti şi Târgu Ocna.

Citeste mai mult: adev.ro/pb0qi9

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

Leave a reply

0 comentarii for "Judeţul Bacău, sub ape. Localităţile Oituz şi Slănic Moldova, cele mai afectate"