Noutati

Subscription

You can subscribe to Red Carpet by e-mail address to receive news and updates directly in your inbox. Simply enter your e-mail below and click Sign Up!

TOP 5 Most Popular Post

    Test

    www.onestivideo.blogspot.ro

    Faceți căutări pe acest blog

Comentarii Recente


    Showbiz Rightnow!

    Hilary Duff on cosmopolitan 2015 cover

News

News

Demareaza noi lucrări de reabilitare la spitalul din Onesti 0 Comments

By Admin
marți, 9 mai 2017 | Posted in

În urma semnării de către parteneri a ordinului de începere a lucrărilor, de astăzi, 8 mai 2017, demarează lucrările de reabilitare a celor 4 secţii cuprinse în contractul de finanţare: Medicină Internă, Neurologie, ORL şi Oftalmologie.
Pentru a asigura în continuare buna desfăşurare a actului medical, în primă fază vor intra în reabilitare secţiile Neurologie şi ORL, pacienţii fiind mutaţi pe secţia Interne, et. III, în acest sens obţinându-se avizul DSP pentru adăugarea a câte unui pat suplimentar în fiecare salon.
Termenul de finalizare a lucrărilor este de 6 luni începând de astăzi, cu mențiunea că în primele 3 luni vor fi reabilitate secţiile Neurologie şi ORL, urmând ca în următoarele 3 luni să fie reabilitate secţiile Medicină Internă şi Oftalmologie.
Valoarea totală a investiției este de 7 605 256 de lei ( 1 733 708 Euro), valoarea contractului de execuţie lucrări încheiat cu S.C. CONEST S.A. Iași este de 4 520 127 de lei fără TVA (1 004 472 euro) iar durata de execuție a lucrărilor este de 6 luni de la data emiterii ordinului de începere.
Mulţumesc pe această cale atât Preşedintelui Consiliului Judeţean, dl Sorin Braşoveanu, care m-a asigurat de sprijinul său în demararea şi a altor proiecte în beneficiul comunităţii onestene, cât şi conducerii Spitalului Municipal care face eforturi deosebite pentru a asigura un act medical de calitate pacienţilor care apelează la această unitate medicală.

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

Leave a reply

0 comentarii for " Demareaza noi lucrări de reabilitare la spitalul din Onesti"