Demareaza noi lucrări de reabilitare la spitalul din Onesti | Onesti Video

Mobile Menu

Onesti Video

Demareaza noi lucrări de reabilitare la spitalul din Onesti

9.5.17
În urma semnării de către parteneri a ordinului de începere a lucrărilor, de astăzi, 8 mai 2017, demarează lucrările de reabilitare a celor 4 secţii cuprinse în contractul de finanţare: Medicină Internă, Neurologie, ORL şi Oftalmologie.
Pentru a asigura în continuare buna desfăşurare a actului medical, în primă fază vor intra în reabilitare secţiile Neurologie şi ORL, pacienţii fiind mutaţi pe secţia Interne, et. III, în acest sens obţinându-se avizul DSP pentru adăugarea a câte unui pat suplimentar în fiecare salon.
Termenul de finalizare a lucrărilor este de 6 luni începând de astăzi, cu mențiunea că în primele 3 luni vor fi reabilitate secţiile Neurologie şi ORL, urmând ca în următoarele 3 luni să fie reabilitate secţiile Medicină Internă şi Oftalmologie.
Valoarea totală a investiției este de 7 605 256 de lei ( 1 733 708 Euro), valoarea contractului de execuţie lucrări încheiat cu S.C. CONEST S.A. Iași este de 4 520 127 de lei fără TVA (1 004 472 euro) iar durata de execuție a lucrărilor este de 6 luni de la data emiterii ordinului de începere.
Mulţumesc pe această cale atât Preşedintelui Consiliului Judeţean, dl Sorin Braşoveanu, care m-a asigurat de sprijinul său în demararea şi a altor proiecte în beneficiul comunităţii onestene, cât şi conducerii Spitalului Municipal care face eforturi deosebite pentru a asigura un act medical de calitate pacienţilor care apelează la această unitate medicală.

0 Please Share a Your Opinion.:

Trimiteți un comentariu