Incendiu in Bazarul din Onesti | Onesti Video

Mobile Menu

Onesti Video

Incendiu in Bazarul din Onesti

17.9.16
Un incendiu puternic a izbucnit sambata seara in Bazarul din Onesti. Pompierii din Onesti au intervenit pentru localizarea si lichidarea focului izbucnit la mai multe tarabe din Bazar. La sosirea echipajelor, ardeau violent tarabele din lemn, si exista pericolul de propagare a flacarilor la tarabele invecinate si la chioscurile din bazar, dar si la cladirile aflate in imediata apropiere. O comisie mixta, formata din specialisti pompieri si politisti, va cerceta si va stabili cauza probabila de izbucnire a incendiului.Prin interventia rapida si eficienta, pompierii au salvat chioscurile din bazar si cladirile aflate in imediata apropiere a focarului. Vom reveni cu amanunte.

UPDATE: Cauza probabilă a producerii incendiului a constituit-o utilizarea focului deschis în spații deschise.
Sambata  seară, la ora 20:28, Garda de Intervenție din cadrul Detașamentului de Pompieri Onești a fost solicitată să intervină pentru lichidarea unui incendiu izbucnit în bazarul din municipiul Onești.
Imediat, la fața locului au fost concentrate mai multe forțe și mijloace. 25 de pompieri militari salvatori cu nouă autospeciale de intervenție (cinci autospeciale de intervenție cu apă și spumă, trei autospeciale de primă intervenție și comandă și o ambulanță SMURD) au intervenit pentru lichidarea incendiului.
Totodată, în sprijinul pompierilor militari, la locul incendiului, s-a deplasat și o autospecială din cadrul SPSU Chimcomplex.
De menționat este faptul că la fața locului s-a deplasat și grupa operativă a ISUJ Bacău.
În urma evenimentului o femeie a suferit un atac de panică. Aceasta a fost preluată de echpajul SMURD și transportată la Spitalul Municipal Onești.
Incendiul a fost lichidat la ora 22:18.
Cauza probabilă de producere a incendiului este în curs de cercetare.
Sursa   ISUJ Bacau


 

0 Please Share a Your Opinion.:

Trimiteți un comentariu