[ ]
Latest News Updates
Soluţia finală pentru maidanezii din Onesti: în adăposturi sau adoptaţi de iubitorii de animale
Posted by Admin

Adăpostul din Oneşti are în îngrijire 125 de câini, iar efectivul estimat pe domeniul public este de aproximativ 570 patrupede fără stăpân. , a precizat Florin Baltă, purtător de cuvânt al Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Bacău.
Sadismul, interzis hingherilor la capturarea câinilor maidanezi
Legea privind câinii fără stăpân precizează atât paşii care se vor face spre soluţia finală, cât şi programul vizitelor. Accesul publicului va fi permis între orele 10.00-18.00, iar vizitatorii vor avea voie să pozeze şi să filmeze animalele. Autorităţile potă euthanasia câinii după două săptămâni de când au fost aduşi în adăposturi. Mai mult, primăriiile au obligaţia de a organiza târguri de adopţii, de a crea website-uri pentru spaţiile de cazare a câinilor, dar şi de a notifica eventualii proprietari ai anim
alelor pierdute pe străzi....Adevarul

Admin

Cele mai multe stiri din Onesti

1 comentarii for "Soluţia finală pentru maidanezii din Onesti: în adăposturi sau adoptaţi de iubitorii de animale"

  1. Anonim

    De ce nu se iau masuri mai energice pentru diminuarea numarului de caini maidanezi? Proprietarii reclama la Asociatiile de Proprietari ca sunt atacati de "haite" de maidanezi!!! Nu trebuie sa-i lasam in voia "Alui de Sus", ca apoi sa ne lamentam că...că...!! Lasati-o pe d-na Gugu de la "Asociatia Pass in Doi" sa gestioneze aceasta problema!! Poate se face publica si lista cheltuielior pe intretinerea cainilor de la adapost, inclusiv cheltuiala cu personalul, sefu', ingrijitori, hingheri. masini, carburanti, mancare, vetreinar etc. Ori diminuam numarul de maidanezi ori ne facem ca stapanim sitatia?!! Asa nu se mai poate!!!!

Lasa un comentariu