Welcome Guest!
twitter facebook rss

,

Razboi total in Primaria Gura Vaii

Un consilier local din Gura Vaii acuza ca este persecutat de edilul sef, si nu de ieri, de azi, ci din 2012, când a candidat la postul de primar. Lucica Bucur a fost propusa de PP-DD, dar functia a fost câstigata de reprezentantul PNL, Valerica Mihalcea.
Dupa alegeri, femeia a depus o cerere prin care solicita sa fie luata in evidentele fiscale pentru plata taxelor si impozitelor si in Registrul Agricol cu o suprafata de 1000 mp, teren dobândit, conform sentintei civile 3796/2011, prin uzucapiune (folosinta indelungata). Tot atunci a cerut si un certificat fiscal care ii era necesar la Oficiul de Cadastru.

Lucica Bucur arata ca nu a primit certificatul fiscal, desi actul a fost emis. Mai mult, angajata care l-a intocmit a dat nota explicativa. Nici adeverinta necesara la Serviciul de Evidenta Persoanelor Onesti pentru schimbarea domiciliului nu i-a fost eliberata. In 2013, a solicitat autorizatii pentru mai multe puncte de lucru ale societatii sale, insa pentru cel din Gura Vaii nu a primit......Desteptarea

0 comentarii

Scrie un comentariu

Imagini


SITE IN CONSTRUCTIE

Latest Posts

Sponsored By

Featured Video

Our Sponsors

Our Sponsors

Visit Nepal Info and Guide