Razboi total in Primaria Gura Vaii | Onesti Video

Mobile Menu

Onesti Video

Razboi total in Primaria Gura Vaii

13.3.14
Un consilier local din Gura Vaii acuza ca este persecutat de edilul sef, si nu de ieri, de azi, ci din 2012, când a candidat la postul de primar. Lucica Bucur a fost propusa de PP-DD, dar functia a fost câstigata de reprezentantul PNL, Valerica Mihalcea.
Dupa alegeri, femeia a depus o cerere prin care solicita sa fie luata in evidentele fiscale pentru plata taxelor si impozitelor si in Registrul Agricol cu o suprafata de 1000 mp, teren dobândit, conform sentintei civile 3796/2011, prin uzucapiune (folosinta indelungata). Tot atunci a cerut si un certificat fiscal care ii era necesar la Oficiul de Cadastru.

Lucica Bucur arata ca nu a primit certificatul fiscal, desi actul a fost emis. Mai mult, angajata care l-a intocmit a dat nota explicativa. Nici adeverinta necesara la Serviciul de Evidenta Persoanelor Onesti pentru schimbarea domiciliului nu i-a fost eliberata. In 2013, a solicitat autorizatii pentru mai multe puncte de lucru ale societatii sale, insa pentru cel din Gura Vaii nu a primit......Desteptarea

0 Please Share a Your Opinion.:

Trimiteți un comentariu