Select Menu

Slider

Travel

OLD

Cute

My Place

Slider

Racing

Videos

» » » Cazul bebelusilor schimbati la Maternitatea Onesti, inchis si de instanta
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Judecatoria Onesti s-a pronuntat in cazul bebelusilor schimbati la nastere in Maternitatea din localitate.
Dupa ce procurorii onesteni au decis scoaterea de sub urmarirea penala a celor doua asistente medicale, gasite vinovate de aceasta incurcatura grava, si sanctionarea lor cu o amenda de 1.000 de lei, parintii au deschis actiune in instanta cerând sa se faca dreptate.
Au vrut ca vinovatii sa plateasca pentru zilele de cosmar pe care ei le-au trait pâna ce au aflat care este bebelusul lor, dar si pentru modul in care au fost tratati de cei care ar fi trebuit sa le ofere explicatii. Insa nici in instanta nu au avut mai mult succes.

Dupa patru termene, magistratii de la Judecatoria Onesti au dat sentinta: „respinge, ca nefondata, plângerea formulată de petentii SR, SD si NI, NG împotriva ordonantei de scoatere de sub urmarire penala si de aplicare a unei sanctiuni cu caracter administrativ nr. 1797/P/2013 din data de 25.09.2013 a Parchetului de pe lânga Judecatoria Onesti privind pe intimatii CL si LI. Mentine ordonanta atacata.....Desteptarea

About Admin

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu

Leave a Reply