Noutati

Subscription

You can subscribe to Red Carpet by e-mail address to receive news and updates directly in your inbox. Simply enter your e-mail below and click Sign Up!

TOP 5 Most Popular Post

    Test

    www.onestivideo.blogspot.ro

    Faceți căutări pe acest blog

Comentarii Recente


    Showbiz Rightnow!

    Hilary Duff on cosmopolitan 2015 cover

News

News

Cazul bebelusilor schimbati la Maternitatea Onesti, inchis si de instanta 0 Comments

By Admin
luni, 24 martie 2014 | Posted in ,

Judecatoria Onesti s-a pronuntat in cazul bebelusilor schimbati la nastere in Maternitatea din localitate.
Dupa ce procurorii onesteni au decis scoaterea de sub urmarirea penala a celor doua asistente medicale, gasite vinovate de aceasta incurcatura grava, si sanctionarea lor cu o amenda de 1.000 de lei, parintii au deschis actiune in instanta cerând sa se faca dreptate.
Au vrut ca vinovatii sa plateasca pentru zilele de cosmar pe care ei le-au trait pâna ce au aflat care este bebelusul lor, dar si pentru modul in care au fost tratati de cei care ar fi trebuit sa le ofere explicatii. Insa nici in instanta nu au avut mai mult succes.

Dupa patru termene, magistratii de la Judecatoria Onesti au dat sentinta: „respinge, ca nefondata, plângerea formulată de petentii SR, SD si NI, NG împotriva ordonantei de scoatere de sub urmarire penala si de aplicare a unei sanctiuni cu caracter administrativ nr. 1797/P/2013 din data de 25.09.2013 a Parchetului de pe lânga Judecatoria Onesti privind pe intimatii CL si LI. Mentine ordonanta atacata.....Desteptarea

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

Leave a reply

0 comentarii for "Cazul bebelusilor schimbati la Maternitatea Onesti, inchis si de instanta"