Accident grav de circulaţie în această dimineaţă în judeţul Bacău. Un tir a intrat într-un autobuz plin cu pasageri (VIDEO) | Onesti Video

Mobile Menu

Onesti Video

Accident grav de circulaţie în această dimineaţă în judeţul Bacău. Un tir a intrat într-un autobuz plin cu pasageri (VIDEO)

5.3.14
Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Bacău, accidentul a avut loc în localitatea Nicolae Bălcescu, unde un tir al cărui şofer circula cu viteză a lovit un autobuz care circula regulamentar în faţa sa.
În urma impactului, au fost rănite nouă persoane aflate în autobuzul care făcea o cursă regulată de transport călători, la locul accidentului fiind trimise mai multe ambulanţe pentru a prelua victimele.
"Cele nouă persoane rănite au fost preluate de ambulanţe şi transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău pentru acordarea de îngrijiri medicale. Atât şoferul autotrenului care a provocat accidentul, un bărbat de 37 de ani din Suceava, cât şi şoferul autobuzului, un tânăr de 34 de ani din Bacău, au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative în ambele cazuri", a declarat, miercuri purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Bacău, Narcisa Butnaru.
Poliţiştii băcăuani au întocmit dosar penal pe numele şoferului autotrenului, pentru vătămare corporală din culpă.


Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/accident-cumplit-in-bacau-un-microbuz-cu-pasageri-a-fost-lovit-de-tir_1392622.html#ixzz2v4spN0r5 


0 Please Share a Your Opinion.:

Trimiteți un comentariu