Select Menu

Slider

Travel

OLD

Cute

My Place

Slider

Racing

Videos

» » BUGETUL ONESTIULUI: Mai multi bani pentru festivaluri, nimic despre reabilitare termica
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Liberalii au votat impotriva, PD-L Onesti s-a dat pe un sistem de alarma la CSM
Onestiul si-a planificat cheltuieli de 80.648.000 lei in 2014: 64.067.000 lei la functionare, 16.581.000 lei la dezvoltare, iar bugetul de venituri e de 77.334.000 lei. Bugetul propus de primarul Laurentiu Neghina a trecut cu votul majoritatii PSD-PDL, consilierii PNL au votat impotriva, iar consilierul UNPR Alexandru Cristea s-a abtinut. 

PD-L Onesti s-a dat pe un sistem de alarma

In 2014, de la Primaria Onesti banii oamenilor se vor duce pentru continuarea proiectelor vechii administratii, pentru o mana de lucrari noi si pentru arogante. Sunt prevazute „lucrari noi” doar pentru „Executie sarpanta sala de sport la Colegiul Petru Poni”, „Amenajare camin persoane varstnice Cartier 6 Martie”, „Conducta gaze locuinte sociale str. Daciei”, „Modernizare strazi Cartier Slobozia”, „Proiectare si executie retea canalizare noua in Cartierul Borzesti”, „Extindere si modernizare compartiment de primiri urgente”, multe nefiind insa finantate integral. Bugetul are insa prevazute cheltuieli care nu au legatura cu o „criza generalizata”. La capitolul „autoritati publice - dotari” 56.000 lei se vor duce pe o centrala telefonica, server calculatoare + switch si „perdea aer cald”, o nimica toata fata de dotarile prevazute la capitolul „Servicii de dezvoltare publica”. In 2014 sunt 310.000 lei pentru „jocuri fitness”, „fantana arteziana”, „statuete parc”, „loc de odihna zona picnic” si „Dacia Duster modificata in autospeciala pentru situatii de urgenta”. Pe un fond de buget „la limita - limitei”, cum l-a catalogat primarul Laurentiu Neghina, sunt mai multi bani decat in 2013 pentru activitati din zona festivalurilor.....Onesti Expres

About Admin

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu

Leave a Reply