Welcome Guest!
twitter facebook rss

,

Au fost prinsi la furat de cabluri

La data de 27.02.2014, în jurul orei 10.00, poliţiştii oneşteni au fost sesizaţi despre faptul că un grup de persoane necunoscute sustrag cablu din incinta unei societăţi.
La faţa locului, poliţiştii au depistat în flagrant şapte tineri, cu vârstele cuprinse între 15 şi 24 de ani, toţi din comuna Ştefan cel Mare, care scoteau din pământ un cablu de forţă, pe o lungime de aproximativ 14 metri.
De asemenea, poliţiştii au identificat asupra lor un târnăcop, două baroase de aproximativ 5 kg. şi o lopată, unelte folosite de cei în cauză în sustragerea cablului.

Tinerii au fost conduşi la sediul unităţii de poliţie pentru cercetări iar bunurile identificate au fost ridicate de către poliţişti, care au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.  
Inspectoratul de Politie Judetean Bacau

1 comentarii

  1. Lumea este disperata,nu mai are din c trai,Capitalistii d carton au distrus tot c s putea pt a s imbogati si oamenii muncii au ramas p drumuri,impingindu-i spre infractionalitate pt a putea minca o paine,nu ai unde sa muncesti cinstit,hotii d patroni t iau in ras cu un salariu d mizerie,asa ca s vor da lovituri grele pt a putea trai,va domni legea junglei,va fi vai si amar d noi cu UE cu tot!

Readers Comments

Onesti Video

www.onestivideo.blogspot.ro

FLICKR PHOTO STREAM

dailyvid

Latest Posts

Sponsored By

Featured Video

Our Sponsors

Our Sponsors

Visit Nepal Info and Guide