Pe DN11 (Poiana Sărata – Oneşti), circulaţia este întreruptă. | Onesti Video

Mobile Menu

Onesti Video

Pe DN11 (Poiana Sărata – Oneşti), circulaţia este întreruptă.

25.1.14
Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) avertizează şoferii să evite zonele cu vreme rea. De asemene, CNADNR a anunţat că din cauza condiţiilor meteo, pe DN11 (Poiana Sărata – Oneşti), circulaţia este întreruptă. (Tir defect ramas pe banda de circulatie ) semnalizare si circulatie pe un sens UPDATE
  Şoferilor li se recomandă ca, în cazul în care călătoriile cu automobilul nu sunt absolut necesare, să nu se pornească la drum. Dacă însă deplasările nu pot fi amânate, o condiţie obligatorie pentru a le efectua este echiparea corespunzătoare a maşinilor pentru circulaţia în condiţii de iarnă (anvelope specifice sezonului, lanţuri antiderapante, lopată, săculeţ cu nisip, rezervă de combustibil, sistem de climatizare - dezaburire funcţional etc.). 
   De asemenea, conducătorii auto sunt sfătuiţi ca înaintea începerii deplasării să se intereseze cu privire la starea traseului pe care urmează să îl parcurgă şi situaţia meteorologică prognozată.   Purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca, Bogdan Opriţa, a declarat sâmbătă că în ultimele ore au ajuns la secţia de Ortopedie 90 de persoane, aceştia fiind în limita normală.

Sursa: Adevarul
  CNADNR

0 Please Share a Your Opinion.:

Trimiteți un comentariu