Noutati

Subscription

You can subscribe to Red Carpet by e-mail address to receive news and updates directly in your inbox. Simply enter your e-mail below and click Sign Up!

TOP 5 Most Popular Post

    Test

    www.onestivideo.blogspot.ro

    Faceți căutări pe acest blog

Comentarii Recente


    Showbiz Rightnow!

    Hilary Duff on cosmopolitan 2015 cover

News

News

Pe DN11 (Poiana Sărata – Oneşti), circulaţia este întreruptă. 0 Comments

By Admin
sâmbătă, 25 ianuarie 2014 | Posted in

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) avertizează şoferii să evite zonele cu vreme rea. De asemene, CNADNR a anunţat că din cauza condiţiilor meteo, pe DN11 (Poiana Sărata – Oneşti), circulaţia este întreruptă. (Tir defect ramas pe banda de circulatie ) semnalizare si circulatie pe un sens UPDATE
  Şoferilor li se recomandă ca, în cazul în care călătoriile cu automobilul nu sunt absolut necesare, să nu se pornească la drum. Dacă însă deplasările nu pot fi amânate, o condiţie obligatorie pentru a le efectua este echiparea corespunzătoare a maşinilor pentru circulaţia în condiţii de iarnă (anvelope specifice sezonului, lanţuri antiderapante, lopată, săculeţ cu nisip, rezervă de combustibil, sistem de climatizare - dezaburire funcţional etc.). 
   De asemenea, conducătorii auto sunt sfătuiţi ca înaintea începerii deplasării să se intereseze cu privire la starea traseului pe care urmează să îl parcurgă şi situaţia meteorologică prognozată.   Purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca, Bogdan Opriţa, a declarat sâmbătă că în ultimele ore au ajuns la secţia de Ortopedie 90 de persoane, aceştia fiind în limita normală.

Sursa: Adevarul
  CNADNR

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

Leave a reply

0 comentarii for "Pe DN11 (Poiana Sărata – Oneşti), circulaţia este întreruptă. "