"Oraşul fără legi" la Onesti

Homefront: Oraşul fără legi se lansează vineri pe marile ecrane
„Homefront: Oraşul fără legi“ este distribuit de MediaPro Distribution şi are premiera din 6 decembrie si la Cinema Capitol (Oneşti).
Unul dintre cei mai apreciaţi actori de acţiune ai momentului, Jason Statham îşi ia în serios atribuţiile de părinte şi face tot posibilul pentru a-şi proteja fiica, în filmul exploziv Homefront: Oraşul fără legi, din 6 decembrie, pe marile ecrane din ţară.

Obişnuit cu rolurile foarte dure şi pe cont propriu, Statham a privit scenariul lui Sylvester Stallone ca pe o provocare. „Jason nu a mai făcut nimic asemănător până acum. Cu Homefront: Oraşul fără legi explorează un nou teritoriu. Are mai mult talent decât crede. Oricine îl cunoaşte la fel de bine ca mine, ştie că a făcut un rol extraordinar. E obişnuit cu rolurile de tip tăcut şi lipsit de emoţii, dar aici veţi vedea o cu totul altă persoană, care dă frâu liber sentimentelor”, spune Stallone.

În „Homefront: Oraşul fără legi“, Statham este Phil Broker, un fost agent de la divizia antidrog şi, în acelaşi timp, un tip dedicat familiei sale. Pentru a scăpa de trecutul violent, Broker se mută împreună cu fetiţa lui într-un orăşel aparent liniştit, în care legea este dictată după bunul plac al unui cartel de traficanţi de droguri. Când viaţa fiicei lui este pusă în pericol, Broker este forţat să intre în acţiune şi să ia măsuri pentru a-l opri pe şeful grupării mafiote, Gator Bodine (James Franco), un bărbat fără scrupule şi cu vicii periculoase. CineMagia.ro
Share on Google Plus

About Admin

0 Коммент.:

Trimiteți un comentariu