Noutati

Subscription

You can subscribe to Red Carpet by e-mail address to receive news and updates directly in your inbox. Simply enter your e-mail below and click Sign Up!

TOP 5 Most Popular Post

    Test

    www.onestivideo.blogspot.ro

    Faceți căutări pe acest blog

Comentarii Recente


    Showbiz Rightnow!

    Hilary Duff on cosmopolitan 2015 cover

News

News

Chimcomplex are cea mai performantă fabrică de clorosodice din Europa 0 Comments

By Admin
sâmbătă, 16 noiembrie 2013 | Posted in

Combinatul a finalizat o investiție de 55 de milioane de lei pentru modernizarea instalației de electroliză cu membrană schimbătoare de ioni. Alte patru proiete de modernizare sunt în fază avansată sau de studiu.

Societatea Chimcomplex, din Borzești, unul dintre cei mai importanți fabricanți de produse clorosodice din România, a inaugurat oficial cea mai performantă instalație de electroliză din România și una dintre cele mai moderne din Europa. Evenimentul a fost posibil după finalizarea proiectului “Îmbunătățirea eficienței energetice la Electroliza cu membrană schimbătoare de ioni”, în valoare totală de aproape 55 de milioane de lei, cofinanțat în proporție de circa două treimi prin Programul Operațional Sectorial Creșterea Competitivității Economice. Instalația Soda M a combinatului beneficiază, astfel, de tehnologie de generația a cincea...Ziarul de Bacau

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

Leave a reply

0 comentarii for "Chimcomplex are cea mai performantă fabrică de clorosodice din Europa"