Fost primar din Onesti în comă, după ce a fost păcălit prin metoda "accidentul" | Onesti Video

Mobile Menu

Onesti Video

Fost primar din Onesti în comă, după ce a fost păcălit prin metoda "accidentul"

15.7.13
a făcut atac cerebral şi este în comă după ce a fost sunat de hoţii care folosesc metoda "accidentul", potrivit România TV. Aceştia l-au minţit că fiica lui a fost implicată într-un accident şi i-au cerut bani ca sa o ajute.


Constantin Uzum

Un fost primar este în comă după ce a fost minţit că fiica lui a făcut un accident rutier. Cel care a sunat încerca să obţină bani de la fostul primar din Oneşti, jud. Bacău, prin metoda ,,Accidentul".
Rudele fostului primar spun că acesta a primit un telefon de la o persoană necunoscută. Aceasta i-a zis că fiica lui a fost implicată într-un accident de circulaţie şi trebuie să trimită urgent nişte bani pentru a-i putea asigura servicii medicale.
Extrem de speriat, fostul primar şi-a sunat imediat fiica. Ea este însă medic de profesie, şi deoarece era în timpul unei consultaţii nu a putut răspunde la telefon. Din cauza şocului, fostul primar a suferit un atac cerebral şi a intrat în comă. El a fost transportat la spitalul din Bacău iar medicii aşteaptă un elicopter cu ajutorul căruia urmează să fie transportat în capitală.
Poliţiştii sunt extrem de îngrijoraţi şi spun că în ultimele luni numeroşi români au fost păcăliţi prin această metodă.


Sursa: RTV.net

0 Please Share a Your Opinion.:

Trimiteți un comentariu