Percheziții la suspecți de contrabandă cu țigări, in Onesti | Onesti Video

Mobile Menu

Onesti Video

Percheziții la suspecți de contrabandă cu țigări, in Onesti

20.6.13
Un bărbat de 45 de ani din Onești este cercetat, de polițiștii de investigarea fraudelor, pentru contrabandă și deținere de produse accizabile în afara antrepozitului fiscal. Suspectul a fost reținut pentru 24 de ore și va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Onești cu propunere de arestare preventivă.
Polițiștii au efectuat, la data 19.06.2013, în baza autorizațiilor emise de Judecătoria Onești, percheziții domiciliare la locuințele unor persoane suspectate de contrabandă și deținere de produse accizabile în afara antrepozitului fiscal din municipiul Onești. Astfel, în locuința unui cetățean de 43 de ani polițiștii de investigarea fraudelor au identificat 296 de pachete de țigări cu timbru de acciză de Ucraina, iar într-o altă locuință locuinţă a fost identificată cantitatea de 70 pachete țigarete cu timbru de acciză de Ucraina.
Țigaretele au fost ridicate în vedera confiscării iar față de cei doi bărbați s-a luat măsura sancționării contravenționale de către reprezentanții D.J.A.O.V. Bacău
În urma extinderii cercetărilor au fost efectuate alte trei percheziții domiciliare, ocazie cu care, în locuința unui bărbat, polițiștii au găsit 1060 pachete de ţigări, fără timbru de acciză. Din cercetări a rezultat că ţigările de contrabandă au fost ascunse în locuința respectivă de către C. Cezar, de 45 de ani din Onești. Ţigaretele au fost ridicate și predate D.J.A.O.V. Bacau.
Faţă de C. Cezar s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Oneşti cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă și deținere de produse accizabile în afara antrepozitului fiscal.
 Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al D.I.P.I.
Inspectoratul de Poliție Bacău

0 Please Share a Your Opinion.:

Trimiteți un comentariu