14 ani de închisoare: l-au bătut ore întregi, l-au legat cu lanțuri și l-au abandonat | Onesti Video

Mobile Menu

Onesti Video

14 ani de închisoare: l-au bătut ore întregi, l-au legat cu lanțuri și l-au abandonat

18.6.13
Cei trei bărbați care l-au bătut ore întregi pe un tânăr până a murit și apoi l-au abandonat pe o bancă au fost condamnați la 14 ani de închisoare. Tânărul ucis trăia de câțiva ani în Norvegia și venise în Bacău pentru că tatăl lui era grav bolnav și simțea că i se apropie sfârșitul.

Cătălina CHIFU
Un tânăr de 32 de ani a murit în chinuri groaznice după ce trei bărbați l-au bătut cu bâtele, rând pe rând, ore întregi, l-au legat cu lanțuri și l-au abandonat apoi pe o bancă, într-o stație de autobuz. Au stat mult pe gânduri dacă să sune la ambulanță, de teamă că vor fi descoperiți. În tot acest timp, tânărul zăcea în agonie într-o baltă de sânge, aproape fără suflare.
Lucian Marin locuia în Norvegia de patru ani. Acolo își găsise un loc de muncă și reușea să își ajute și familia rămasă în Onești. Pe 1 octombrie 2012, a venit acasă și nu intenționa să stea mai mult de două luni. Mama și fratele l-au anunțat că tatăl este grav bolnav și vrea să-l vadă. Au petrecut împreună ultimele 12 zile din viața tatălui, acesta murind pe 13 octombrie.
Pe 1 decembrie avea să-și găsească sfârșitul și Lucian. Moartea a fost extrem de violentă. Medicii au constatat pe trupul bărbatului 34 de leziuni traumatice, pe mâini, picioare, piept și cap...Ziarul de Bacau

0 Please Share a Your Opinion.:

Trimiteți un comentariu