Tâlhari depistați și reținuți | Onesti Video

Mobile Menu

Onesti Video

Tâlhari depistați și reținuți

17.5.13
Polițiștii din Onești au fost sesizați, la data de 13.05.2013, în jurul orei 11.00, despre faptul că un tânăr necunoscut a smuls un portmoneu din mâna unei femei care se deplasa pe strada Mihai Bravu din Oneşti.
În urma activităţilor desfășurate, în scurt timp de la momentul sesizării polițiștii au depistat făptuitorul, un minor de 17 ani, care a fost condus la sediul unității de poliție. Asupra acestuia polițiștii au găsit portofel sustras, în care se afla suma de 55 de lei, bunuri care au fost restituite părții vătămate, o personă de sex feminin de 77 de ani.
 În urma extinderii cercetărilor s-a mai stabilit că cel în cauză și alți doi minori, de 14 și 16 ani, la sfârșitul lunii aprilie, au deposedat prin smulgere, de gențile pe care le aveau asupra lor, alte două persoane de sex feminin de 63 și 78 de ani. Faţă de minorul de 17 ani s-a luat măsura reținerii pe bază de ordonanță pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentat Judecătoriei Oneşti, cu propunere de arestare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie.
Inspectoratul de Poliție Bacău

0 Please Share a Your Opinion.:

Trimiteți un comentariu