Politistul bacauan Mihai Gosav,originar din Onesti medaliat cu bronz la Cupa Romaniei la judo | Onesti Video

Mobile Menu

Onesti Video

Politistul bacauan Mihai Gosav,originar din Onesti medaliat cu bronz la Cupa Romaniei la judo

14.5.13
Agentul șef principal de poliție Mihai Gosav din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău a obținut bronzul la Cupa României pentru seniori la judo, care   s-a desfășurat la Iași,  în perioada 10-12 mai 2013. Competiția a fost deschisă tuturor sportivilor și a adunat la start 118 băieți și fete din peste 35 de cluburi din țară.
Judoka băcăuan a luptat la categoria 100 de kg și a obținut medalia de bronz după ce l-a învins prin ippon pe vicecampionul național la tineret, un tînăr de 20 de ani, de la Centrul Olimpic Oradea.
Obținerea bronzului la această competiție reprezintă cea mai bună performanță internă a sportivului băcăuan dar și cea mai bună performanță din ultimii 15 ani, obținută de seniorii judoka băieți din județul Bacău. Cupa României pentru seniori la judo a fost și un test pentru polițistul băcăuan, selecționat în lotul României pentru a participa la Campionatul European de Judo, sportivi peste 30 de ani, ce se va desfășura la Paris, în perioada 11-15 iunie a.c. Sursa:Bacau.net

0 Please Share a Your Opinion.:

Trimiteți un comentariu