Welcome Guest!
twitter facebook rss

,

Politistul bacauan Mihai Gosav,originar din Onesti medaliat cu bronz la Cupa Romaniei la judo

Agentul șef principal de poliție Mihai Gosav din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău a obținut bronzul la Cupa României pentru seniori la judo, care   s-a desfășurat la Iași,  în perioada 10-12 mai 2013. Competiția a fost deschisă tuturor sportivilor și a adunat la start 118 băieți și fete din peste 35 de cluburi din țară.
Judoka băcăuan a luptat la categoria 100 de kg și a obținut medalia de bronz după ce l-a învins prin ippon pe vicecampionul național la tineret, un tînăr de 20 de ani, de la Centrul Olimpic Oradea.
Obținerea bronzului la această competiție reprezintă cea mai bună performanță internă a sportivului băcăuan dar și cea mai bună performanță din ultimii 15 ani, obținută de seniorii judoka băieți din județul Bacău. Cupa României pentru seniori la judo a fost și un test pentru polițistul băcăuan, selecționat în lotul României pentru a participa la Campionatul European de Judo, sportivi peste 30 de ani, ce se va desfășura la Paris, în perioada 11-15 iunie a.c. Sursa:Bacau.net

0 comentarii

Scrie un comentariu

Imagini


SITE IN CONSTRUCTIE

Latest Posts

Sponsored By

Featured Video

Our Sponsors

Our Sponsors

Visit Nepal Info and Guide