Welcome Guest!
twitter facebook rss

,

Din 7 iunie, ”Funeralii fericite” si la Onesti

Din 7 iunie, Horaţiu Mălăele prezintă ”Funeralii fericite”, o comedie savuroasă şi plină de răsturnări de situaţie, va putea fi urmărită în premieră si în Cinema Capitol (Oneşti).

Foto: www.protvmagazin.ro
Anul 2008, marca debutul regizoral pe marile ecrane al apreciatului actor Horaţiu Mălăele, odată cu lansarea filmului de succes ”Nuntă mută”, după un scenariu realizat în colaborare cu Adrian Lustig. Din 7 iunie, Horaţiu Mălăele îşi demonstrează încă odată talentul ocupând scaunul de regizor, dar şi rolul principal în comedia ”Funeralii fericite”, distribuită pe marile ecrane de către MediaPro Distribution.
Tot Adrian Lustig, de această dată ca scenarist şi producător, a fost cel care i-a trezit interesul şi l-a determinat pe artist să regizeze din nou, după o pauză de aproape 5 ani. Pentru ”Funeralii fericite”, cei doi au reuşit să reunească o distribuţie impresionantă cu actori consacraţi de teatru şi film, dar şi cu tinere talente precum: Igor Caras-Romanov, Mihai Gruia Sandu, Dorina Lazăr, Alexandru Bindea, Florin Zamfirescu, Crina Semciuc sau Antoaneta Zaharia...protvmagazin.ro

0 comentarii

Scrie un comentariu

Imagini


SITE IN CONSTRUCTIE

Latest Posts

Sponsored By

Featured Video

Our Sponsors

Our Sponsors

Visit Nepal Info and Guide