Noutati

Subscription

You can subscribe to Red Carpet by e-mail address to receive news and updates directly in your inbox. Simply enter your e-mail below and click Sign Up!

TOP 5 Most Popular Post

    Test

    www.onestivideo.blogspot.ro

    Faceți căutări pe acest blog

Comentarii Recente


    Showbiz Rightnow!

    Hilary Duff on cosmopolitan 2015 cover

News

News

Valentin Boantă din Onesti, un inventator premiat la Salonul de la Geneva, condamnat la cinci ani cu executare pentru "inventiile sale" 0 Comments

By Admin
marți, 30 aprilie 2013 | Posted in

Geniul din spatele gratiilor, cu o invenţie premiată la Geneva: "Nu sunt născut infractor!"


Foto: www.adevarul.ro

Povestea lui Valentin Boantă încarcerat la Penitenciarul Vaslui este una extraordinară. Tânărul a primit, în urmă cu şapte luni, o condamnare definitivă de cinci ani, pentru deţinerea de echipamente de fraudare a cardurilor de credit şi sprijinirea unui grup infracţional. Acum, invenţia sa a fost premiată la Salonul de la Geneva.
La Salonul de la Geneva de anul acesta, Mircea Tudor a câştigat marele premiu cu un sistem de scanare a avioanelor, cu raze gama. Dar tot la Salonul de la Geneva, MBT a primit şi Premiul Internaţional al Presei care a fost acordat unei alte invenţii a companiei, şi anume SRS - un sistem revoluţionar destinat securizării bancomatelor în vederea prevenirii furturilor de informatii stocate pe cardurile bancare...Realitatea.net

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

Leave a reply

0 comentarii for "Valentin Boantă din Onesti, un inventator premiat la Salonul de la Geneva, condamnat la cinci ani cu executare pentru "inventiile sale""