Noutati

Subscription

You can subscribe to Red Carpet by e-mail address to receive news and updates directly in your inbox. Simply enter your e-mail below and click Sign Up!

TOP 5 Most Popular Post

    Test

    www.onestivideo.blogspot.ro

    Faceți căutări pe acest blog

Comentarii Recente


    Showbiz Rightnow!

    Hilary Duff on cosmopolitan 2015 cover

News

News

Neghina, “importat” de PSD prin filiera UNPR. Cum se infiinteaza USL la Onesti si unde va ajunge Lemnaru 0 Comments

By Admin
luni, 8 aprilie 2013 | Posted in

Primarul municipiului Onesti, Laurentiu Neghina (UNPR), a fost singurul politician “strain” de PSD care a fost invitat la conferinta judeteana de alegeri a social-democratilor. Neghina, ajuns edil sef propulsat de o coalitie locala cu PDL, s-a imprietenit peste noapte cu PSD in Consiliul Local (CL) Onesti, social-democratii dand – prin persoana lui Nicolae Gnatiuc – viceprimarul orasului de pe Trotus. Apropiata fuziune a UNPR cu PSD il plaseaza pe Neghina in pole-position pentru a prelua sefia PSD Onesti, detinuta in prezent de Emil Lemnaru. Fostul primar al Onestiului este, de altfel, singurul obstacol in calea intrarii lui Neghina in organizatia locala a PSD. 

Foto: www.bacau.net
Sustinut de o alianta electorala al carei principal ferment politic a fost PDL (“Alianta pentru Bacau”), Laurentiu Neghina – primarul mun. Onesti –  este pe punctul de  a se “transfera” la PSD. Trecerea se va face odata cu fuziunea progresistilor cu partidul lui Victor Ponta, programata sa aiba loc la congresul PSD de la mijlocul lui aprilie.Astfel, Neghina se plaseaza in carti pentru a prelua sefia PSD Onesti, organizatie “carmuita” de fostul primar, Emil Lemnaru. Acesta s-a impus recent la alegerile interne din organizatia onesteana, desfiintand aripa tanara din filiala, sustinuta de actualul presedinte al PSD Bacau, Dragos Benea. A scapat doar viceprimarul Gnatiuc, ajuns in Biroul Permanent. Desi sustinut de Benea, consilierul judetean Adrian Raspopa (USL-PSD), pilot de raliuri din Onesti, nu a reusit sa intre in biroul de conducere al organizatiei “patronate” de Lemnaru.....Bacau.net

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

Leave a reply

0 comentarii for "Neghina, “importat” de PSD prin filiera UNPR. Cum se infiinteaza USL la Onesti si unde va ajunge Lemnaru "