Noutati

Subscription

You can subscribe to Red Carpet by e-mail address to receive news and updates directly in your inbox. Simply enter your e-mail below and click Sign Up!

TOP 5 Most Popular Post

    Test

    www.onestivideo.blogspot.ro

    Faceți căutări pe acest blog

Comentarii Recente


    Showbiz Rightnow!

    Hilary Duff on cosmopolitan 2015 cover

News

News

Inginer din Onesti, strivit de utilajul care efectua marcaje rutiere 0 Comments

By Admin
vineri, 19 aprilie 2013 | Posted in

Acesta s-a urcat din mers în utilaj, s-a dezechilibrat şi a căzut sub maşina de câteva tone. Tânărul în vârstă de 25 de ani coordona acţiunea de marcare a Drumului European 85.
Dorin Roşca, în vârstă de 25 de ani, din municipiul Oneşti, şi-a găsit aseară sfârşitul sub un utilaj care efectua marcaje rutiere. Tragedia s-a întâmplat în apropiere de Bizigheşti.

Tânărul era inginer la o firmă din Bacău şi coordona activitatea de marcare a E85 în zona Moldova. Din primele informaţii, inginerul se afla pe utilajul împreună cu un coleg de-al său când s-a dezechilibrat şi a căzut sub roţile maşinii grele de câteva tone, fiind strivit.
„La un moment dat s-a dezechilibrat şi nu l-am văzut lângă mine, am simţit un hop şi am oprit imediat maşina şi am sunat la 112”, a spus conducătorul utilajului....Adevarul

Vezi si aici: http://www.ziaruldevrancea.ro/actualitatea/91882-tragedie-la-bizighesti-inginer-de-la-drumuri-strivit-cu-utilajul-de-un-coleg.html

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

Leave a reply

0 comentarii for "Inginer din Onesti, strivit de utilajul care efectua marcaje rutiere"