Leii şi tigrii de la Grădina Zoologică Oneşti, vor fi colege de drum cu celebrii lei ai lui Nuţu Cămătaru | Onesti Video

Mobile Menu

Onesti Video

Leii şi tigrii de la Grădina Zoologică Oneşti, vor fi colege de drum cu celebrii lei ai lui Nuţu Cămătaru

25.3.13
În deplasarea spre continentul negru, cele zece feline, care au fost găzduite de Zoo Oneşti, vor fi colege de drum cu celebrii lei ai lui Nuţu Cămătaru.
Cei patru tigri siberieni, Tomi, Gerica, Tano şi Tina, împreună cu leii Bobi, Madona, Siba şi Tarzan, alături de fiicele acestora din urmă - Sara şi Hera vor părăsi Oneştiul şi România în prima parte a lunii aprilie.
Până atunci, reprezentanţii fundaţiei Vier Pfoten au decis ca miercuri, 27 martie, cele zece feline din Oneşti să fie supuse mai multor analize medicale. Este vorba despre recoltare de sânge, radiografii dar şi ecografii, făcute de medici veterinari, angajaţi ai fundaţiei internaţionale.
Concret, veterinarii vor veni în municipiul Oneşti cu un laborator mobil de analize, pentru a stabili care este starea de sănătate a patrupedelor. Apoi, acestea vor fi transportate alături de leii lui Nuţu Cămătaru într-o rezervaţie naturală din Africa de Sud.
Sursa: Adevarul

0 Please Share a Your Opinion.:

Trimiteți un comentariu