Noutati

Subscription

You can subscribe to Red Carpet by e-mail address to receive news and updates directly in your inbox. Simply enter your e-mail below and click Sign Up!

TOP 5 Most Popular Post

    Test

    www.onestivideo.blogspot.ro

    Faceți căutări pe acest blog

Comentarii Recente


    Showbiz Rightnow!

    Hilary Duff on cosmopolitan 2015 cover

News

News

Accident rutier la Helegiu. Un băcăuan băut şi-a băgat familia în spital după ce a intrat într-un copac cu maşina 0 Comments

By Admin
luni, 4 martie 2013 | Posted in

O familie - părinţii şi un băiat de cinci ani din localitatea băcăuană Livezi a ajuns la spital după ce tatăl a intrat cu maşina într-un copac. Bărbatul a fost depistat de poliţişti cu o alcoolemie de 0,79 de miligrame la mie în aerul expirat.
Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Bacău, citat de corespondentul Mediafax, accidentul a avut loc pe raza comunei Helegiu, de pe drumul naţional DN 11. Coliziunea a avut loc pe fondul stării de ebrietate a şoferului, care a pierdut controlul asupra direcţiei şi a intrat cu maşina într-un copac de pe marginea şoselei.
În urma impactului, cei doi soţi precum şi fiul acestora, în vârstă de cinci, au suferit diverse leziuni corporale.
"Cele trei victime ale accidentului au fost preluate de ambulanţă şi transportate la Spitalul Oneşti, de unde apoi s-a luat decizia transferului la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău pentru acordarea de îngrijiri medicale...Adevarul

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

Leave a reply

0 comentarii for "Accident rutier la Helegiu. Un băcăuan băut şi-a băgat familia în spital după ce a intrat într-un copac cu maşina"