Noutati

Subscription

You can subscribe to Red Carpet by e-mail address to receive news and updates directly in your inbox. Simply enter your e-mail below and click Sign Up!

TOP 5 Most Popular Post

    Test

    www.onestivideo.blogspot.ro

    Faceți căutări pe acest blog

Comentarii Recente


    Showbiz Rightnow!

    Hilary Duff on cosmopolitan 2015 cover

News

News

VÂNZĂTORI AMBULANȚI DEPISTAȚI ȘI CERCETAȚI PENTRU FURT CALIFICAT 0 Comments

By Admin
joi, 28 februarie 2013 | Posted in

Poliția Stațiunii Tg. Ocna a fost sesizată la data de 27.02.2013, în jurul orei 10.45, de către A. Maria, de 93 de ani, despre faptul că persoane necunoscute i-au sustras din locuință o sumă de bani.
 În urma cercetărilor efectuate polițiștii au stabilit că în dimineața zilei de 27.02.2013, în jurul orei 10.00, la poarta reclamantei s-au prezentat patru persoane de sex masculin care i-au oferit spre vânzare pilote, cearceafuri și lenjerii pat. În timpul negocierilor ce au avut loc, una din persoanele din grup a pătruns în interiorul locuinței, sub pretextul de a-i căra persoanei vătămate bunurile achiziționate, timp în care a profitat de neatenția acesteia și a sustras suma de 300 lei.
În scurt timp polițiștii i-au depistat și condus la sediul unității de poliție pe M. Cosmin, de 20 de ani, I. Constantin, de 37 de ani, V. Mihail, de 22 de ani și R. Viorel, de 27 de ani, primii trei din județul Iași și ultimul din județul Neamț. Cei patru au recunoscut că i-au vănduț lenjerii părții vătămate și că a fost o neînțelegere cu privire la prețul acestor bunuri.
 Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.
 Polițiștii au stabilit că V. Mihai a pătruns în interiorul locuinţei reclamantei şi a sustras suma de bani. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

Leave a reply

0 comentarii for "VÂNZĂTORI AMBULANȚI DEPISTAȚI ȘI CERCETAȚI PENTRU FURT CALIFICAT"