Noutati

Subscription

You can subscribe to Red Carpet by e-mail address to receive news and updates directly in your inbox. Simply enter your e-mail below and click Sign Up!

TOP 5 Most Popular Post

    Test

    www.onestivideo.blogspot.ro

    Faceți căutări pe acest blog

Comentarii Recente


    Showbiz Rightnow!

    Hilary Duff on cosmopolitan 2015 cover

News

News

Tg. Ocna – Acțiune a polițiștilor pentru depistarea unor suspecți de furt 0 Comments

By Admin
sâmbătă, 16 februarie 2013 | Posted in

Polițiștii din Stațiunea Tg. Ocna au acționat la data de 15 februarie a.c. pentru depistarea unor persoane suspectate de săvârșirea unor infracțiuni de furt din locuințe și societăți comerciale.
Astfel, polițiștii l-au depistat pe S. Gabriel, de 23 de ani di Tg. Ocna, despre care s-a stabilit că în noaptea de 08-09 februarie a.c. a pătruns în curtea părții vătămate C. Andrei de 73 de ani și a sustras, dintr-o anexă 6 iepuri, în valoare de 250 de lei.
 De asemenea polițiștii l-au depistat pe Paul P., de 20 de ani, despre care s-a stabilit că în nopatea de 13/14 februarie a.c. a sustras din imobilul părții vătămate C. Mihai, de 37 de ani, unelte de pescuit, un sistem audio și a mai multe scule în valoare de 5000 lei.
Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.
Polițiștii au mai depistat și un minor de 12 ani, care în noaptea de 06/07.02.2013 a pătruns prin efracție într-un magazin și a sustras țigarete în valoare de 200 de lei. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.


Inspectoratul de Poliție Bacău

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

Leave a reply

0 comentarii for "Tg. Ocna – Acțiune a polițiștilor pentru depistarea unor suspecți de furt "