Noutati

Subscription

You can subscribe to Red Carpet by e-mail address to receive news and updates directly in your inbox. Simply enter your e-mail below and click Sign Up!

TOP 5 Most Popular Post

    Test

    www.onestivideo.blogspot.ro

    Faceți căutări pe acest blog

Comentarii Recente


    Showbiz Rightnow!

    Hilary Duff on cosmopolitan 2015 cover

News

News

Târgocneanul Aurel Bucur e noul manager general de la SALROM 0 Comments

By Admin
luni, 18 februarie 2013 | Posted in

Din 12 februarie, Aurel Bucur, consilier local la Târgu-Ocna, este managerul general al Societăţii Naţionale a Sării – Salrom. „Este o decizie înţeleaptă, pentru că sunt un om care a activitat în acest domeniu, nu e o numire politică, sunt un profesionist“, a declarat noul manager general de la Salrom.
Salrom este o companie cu un acţionariat majoritar de stat, 51%, iar Fondul Proprietatea deţine restul de 49%. Managerul general Salrom, Aurel Bucur, a declarat că: „am sarcina de a pregăti compania pentru implementarea unui management privat“, aşa cum prevede înţelegerea dintre statul român şi Fondul Monetar Internaţional (FMI). El și-a declarat deja intenţia de a rezolva problemele căii de acces de la Salina Târgu-Ocna, precum şi altele de la celelalte sucursale. De asemenea, are planuri pentru a atrage turiştii: după modelul Bisericii „Sfanta Varvara“ ar putea fi realizat şi un hotel în mină.......Ziarul de Bacau

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

Leave a reply

0 comentarii for "Târgocneanul Aurel Bucur e noul manager general de la SALROM"