Târgocneanul Aurel Bucur e noul manager general de la SALROM

Din 12 februarie, Aurel Bucur, consilier local la Târgu-Ocna, este managerul general al Societăţii Naţionale a Sării – Salrom. „Este o decizie înţeleaptă, pentru că sunt un om care a activitat în acest domeniu, nu e o numire politică, sunt un profesionist“, a declarat noul manager general de la Salrom.
Salrom este o companie cu un acţionariat majoritar de stat, 51%, iar Fondul Proprietatea deţine restul de 49%. Managerul general Salrom, Aurel Bucur, a declarat că: „am sarcina de a pregăti compania pentru implementarea unui management privat“, aşa cum prevede înţelegerea dintre statul român şi Fondul Monetar Internaţional (FMI). El și-a declarat deja intenţia de a rezolva problemele căii de acces de la Salina Târgu-Ocna, precum şi altele de la celelalte sucursale. De asemenea, are planuri pentru a atrage turiştii: după modelul Bisericii „Sfanta Varvara“ ar putea fi realizat şi un hotel în mină.......Ziarul de Bacau
Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Categories

Ordered List

  1. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.
  2. Aliquam tincidunt mauris eu risus.
  3. Vestibulum auctor dapibus neque.

Sample Text

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation test link ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate another link velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

Definition List

Definition list
Consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet
Consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Pages