Percheziții la suspecți de furt, în localitatea Rădeana | Onesti Video

Mobile Menu

Onesti Video

Percheziții la suspecți de furt, în localitatea Rădeana

8.2.13
Polițiștii oneșteni au acționat în comuna Ștefan cel Mare, sat Rădeana, la data de 08 februarie a.c. pe linia combaterii furturilor din locuințe. Astfel, în baza autorizațiilor emise de Judecătoria Onești, polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Onești, Secției 10 Poliție Rurală Căiuți și din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, sprijiniți de jandarmi din cadrul I.J.J. Bacău au efectuat 5 percheziții domiciliare la locuințele unor persoane suspectate de săvărșirea unor infracțiuni de furt.
Polițiștii au identificat și ridicat în vederea cercetărilor, aparatură electronică, componente de instalații electrice, scule electrice și alte bunuri susceptibile a proveni din săvârșirea unor furturi din locuințe. La sediul unității de poliție au fost conduși în vederea cercetărilor S. Dănuț, de 27 de ani, S. Jandarm, de 19 ani și S. Andrei de 22 de ani, suspectați de săvârșirea a cinci infracțiuni de furt din locuințe.
La finalizarea activităților o parte din cetățenii adunați în zonă au devenit agresivi și au aruncat cu pietre în forțele de ordine, acțiune în urma căreia trei jandarmi au suferit leziuni ușoare și au primit îngrijri medicale, fără a fi necesară internarea lor. Pentru restabilirea ordinii și pentru prevenirea altor manifestări violente, după efectuarea somațiilor legale, efectivele de jandarmi și polițiștii S.A.S au folosit pulverizatoare de gaze, iar un polițist din cadrul S.A.S a executat, după efectuarea somațiilor legale, trei focuri în plan vertical.
A fost restabilită ordinea publică și nu s-au înregistrat victime în rândul cetățenilor adunați în zonă. În urma investigațiilor efectuate, polițiștii i-au identificat pe S. Franț, de 55 de ani și pe S. Maria, de 46 de ani, localnici, inițiatorii acțiunilor agresive. S-a luat măsura informării Parchetului de pe lângă Judecătoria Onești, în vederea cercetărilor și luării măsurilor legale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj.
Inspectoratul de Poliție Bacău

0 Please Share a Your Opinion.:

Trimiteți un comentariu