Noutati

Subscription

You can subscribe to Red Carpet by e-mail address to receive news and updates directly in your inbox. Simply enter your e-mail below and click Sign Up!

TOP 5 Most Popular Post

    Test

    www.onestivideo.blogspot.ro

    Faceți căutări pe acest blog

Comentarii Recente


    Showbiz Rightnow!

    Hilary Duff on cosmopolitan 2015 cover

News

News

Cadavrul unui bărbat din Onesti, a fost găsit pe plaja din staţiunea Mamaia 0 Comments

By Admin
vineri, 22 februarie 2013 | Posted in

Cadavrul unui bărbat a fost găsit pe plaja din staţiunea Mamaia, în zona cunoscută la Castel, de către o persoană care se plimba pe plaja. Macabra descoperire a fost făcută la aproximativ 24 de ore după ce cadavrul unei femei a fost găsit în aceleaşi condiţii pe o plajă din Constanţa.

Foto: www.libertatea.ro
Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost găsit chiar la mal, în apă cu faţa în jos. Martorul care l-a găsit a sunat la 112, iar în scurt timp, oamenii legii au ajuns la faţa locului. Cadavrul părea să fie de puţin timp în apă, aşa că au verificat împrejurimile pentru a vedea dacă găsesc vreo urmă a trecerii bărbatului. Au găsit câteva lucruri abandonate pe pasarela aflată la câteva sute de metrii de locul unde cadavrul a ieşit la mal.
Printre bunurile lăsate în urmă de bărbat nu s-a găsit nici un act de identitate, ci doar un cv. Pe baza datelor din acesta s-au făcut verificări în baza de date a poliţiei şi a fost identificat bărbatul - Gabriel Neagu, acesta fiind de loc din Oneşti......Libertatea.ro


Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

Leave a reply

0 comentarii for "Cadavrul unui bărbat din Onesti, a fost găsit pe plaja din staţiunea Mamaia"