Bacauani acuzaţi de sclavie: Cei 25 de sclavi au fost duşi cu un microbuz până în autogara din Oneşti şi părăsiţi acolo.

Cei trei băcăuani acuzaţi de trafic de persoane vor rămâne în arest preventiv, deşi aceştia au cerut să fie judecaţi în stare de libertate.
...................................................................................................................... .................................
Când au reuşit să scape, cei 25 de sclavi au fost duşi cu un microbuz până în autogara din Oneşti şi părăsiţi acolo, nu înainte de a semna o hârtie prin care îşi dădeau acordul că, în schimbul muncii prestate, au fost plătiţi. De fapt, aceştia au primit în total suma de 600 de lei, bani cu care au reuşit să ajungă acasă plătind un alt microbuz din localitatea lor de domiciliu. Odată ce s-au văzut liberi, toţi cei 25 de vasluieni s-au dus glonţ la Poliţie şi au povestit chinul prin care au trecut...Adevarul
Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Categories

Ordered List

  1. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.
  2. Aliquam tincidunt mauris eu risus.
  3. Vestibulum auctor dapibus neque.

Sample Text

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation test link ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate another link velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

Definition List

Definition list
Consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet
Consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Pages