[ ]
Latest News Updates
Bacauani acuzaţi de sclavie: Cei 25 de sclavi au fost duşi cu un microbuz până în autogara din Oneşti şi părăsiţi acolo.
Posted by Admin

Cei trei băcăuani acuzaţi de trafic de persoane vor rămâne în arest preventiv, deşi aceştia au cerut să fie judecaţi în stare de libertate.
...................................................................................................................... .................................

Când au reuşit să scape, cei 25 de sclavi au fost duşi cu un microbuz până în autogara din Oneşti şi părăsiţi acolo, nu înainte de a semna o hârtie prin care îşi dădeau acordul că, în schimbul muncii prestate, au fost plătiţi. De fapt, aceştia au primit în total suma de 600 de lei, bani cu care au reuşit să ajungă acasă plătind un alt microbuz din localitatea lor de domiciliu. Odată ce s-au văzut liberi, toţi cei 25 de vasluieni s-au dus glonţ la Poliţie şi au povestit chinul prin care au trecut...Adevarul

Admin

Cele mai multe stiri din Onesti

0 comentarii for "Bacauani acuzaţi de sclavie: Cei 25 de sclavi au fost duşi cu un microbuz până în autogara din Oneşti şi părăsiţi acolo."

Lasa un comentariu