Un bărbat a câştigat 33.000 de lei la păcănele,intr-un bar din Oneşti | Onesti Video

Mobile Menu

Onesti Video

Un bărbat a câştigat 33.000 de lei la păcănele,intr-un bar din Oneşti

24.1.13
Un bărbat din Bacău a rămas mut de uimire atunci când ecranul unui aparat de joc dintr-un bar din Oneşti i-a afişat un câştig de 33.000 de lei. Bucuria însă nu a ţinut mult. Şi asta pentru că proprietarul a refuzat să-i dea banii pe motiv că aparatul s-ar fi defectat.


Foto: www.rtv.net
Bărbatul a spus că a câştigat banii la barul din Oneşti, după ce a jucat 10 lei. Însă, când bucuria îi era mai mare, aparatul s-a blocat. Bărbatul îl acuză pe proprietar de înşelăciune.
"Mi-a căzut o specială. Am câştigat 330 de milioane de lei. S-a închis aparatul şi banii nu i-am mai primit. Am şi martori", a spus câştigatorul.

Când a văzut că nu are nicio şansă să meargă acasă cu banii în buzunar, bărbatul a chemat poliţia. "Poliţiştii au declanşat verificările pentru a stabili situaţia de fapt, urmând ca în baza acestor verificări să propună o soluţie legală", a spus inspectorul Narcisa Butnaru.

Aparatul de joc va fi verificat de către specialişti, pentru a se stabili dacă într-adevăr acesta s-a defectat sau este un tertip al proprietarului pentru a nu plăti câştigul.
Sursa: Romania TV

0 Please Share a Your Opinion.:

Trimiteți un comentariu