Premierea primilor 10 sportivi din 2012 ai CSM Onești | Onesti Video

Mobile Menu

Onesti Video

Premierea primilor 10 sportivi din 2012 ai CSM Onești

23.1.13
În data de 1 februarie, aula Bibliotecii Municipale „Radu Rosetti” din Oneşti  va găzdui festivitatea de  premiere a primilor 10 sportivi din anul 2012 ai Clubului Sportiv Municipal Oneşti.

10 sportivi de 10 şi antrenorii lor
Cu un palmares de 183 medalii, din care 22 sunt internaţionale, sportivii vor primi recunoaşterea pe criterii de performanţă de nivel internaţional şi naţional. În cadrul aceleiaşi Gale vor mai fi premiaţi primii 3 antrenori şi primele 3 secţii sportive, urmând a fi acordat şi un premiu special pentru cel mai de  perspectivă junior.
Evenimentul va beneficia de prezenţa primarului Laurenţiu Neghină, care a anunţat că a pregătit premii din partea municipalităţii pentru câştigători, bonusuri ce vor fi acordate  în prezenţa reprezentanţilor Ministerului Tineretului şi Sportului, precum şi a altor oficialităţi.
În ceea ce priveşte lista câştigătorilor, suspansul este păstrat până în ziua evenimentului, noi putând să afirmăm că, bineînţeles, Diana Chelaru va ocupa, potrivit activității și performanțelor obținute, binemeritatul loc 1.
,,După un an 2012 mai mult decât greu, care a trecut, în care ne-am confruntat cu foarte multe probleme financiare, apreciez  faptul că am reuşit să obţinem cam 80% din ceea ce ne-am propus la începutul anului, cu un buget la jumătate faţă de cel din 2011, ceea ce e foarte bine din punct de vedere al performanţei sportivilor...Ziarul Ora25

0 Please Share a Your Opinion.:

Trimiteți un comentariu