Jaf la un magazin de bijuterii dintr-un centru comercial din Bacau | Onesti Video

Mobile Menu

Onesti Video

Jaf la un magazin de bijuterii dintr-un centru comercial din Bacau

20.1.13
Inspectoratul de Poliție Bacău a fost sesizat la data de 20.01.2013, în jurul orei 09.20, despre faptul că persoane necunoscute au sustras bijuterii din aur dintr-un complex comercial din municipiul Bacău.
La fața locului s-a deplasat în cel mai scurt timp o echipă complexă de cercetare. Din primele verificări s-a stabilit că din două vitrine situate în complexul comercial respectiv au fost sustrase bijuterii din metal galben, fără a fi provocate distrugeri.
Din primele verificări s-a stabilit că respectivul complex comercial nu are pază umană pe timpul nopții și este prevăzut cu sistem tehnic de alarmare conectat la o firmă specializată de monitorizare și intervenție, sistem care nu a funcționat.
 Cantitatea de bijuterii sustrasă va fi stabilită în urma inventarierii bunurilor deținute de societățile comerciale respective.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat iar cercetările continuă în vederea depistării făptuitorilor și recuperării prejudiciului.


Inspectoratul de Poliție Bacău

1 Please Share a Your Opinion.:

Unknown spunea...

inchisoarea!!!

Trimiteți un comentariu