INCREDIBIL! Cum au incaput 45 de copii intr-un microbuz. S-a intamplat la Targu Ocna | Onesti Video

Mobile Menu

Onesti Video

INCREDIBIL! Cum au incaput 45 de copii intr-un microbuz. S-a intamplat la Targu Ocna

22.1.13
Nu va ganditi ca asistati la un numar de scamatorie. Ai zice ca micutii intra pe o usa si ies pe alta.Nici vorba - imaginile sunt cat se poate de reale si surprinse la targu ocna. Din microbuzul scolii de numai 16 locuri , coboara de trei ori mai multi copii - cu greu am reusit sa numaram 45.

Aceste imagini au fost filmate de catre parintii unuia dintre copii - pasageri. Ca sa ne convingem am mers si noi astazi la Targu Ocna ca sa vedem cu ochii nostri minunea . Am asteptat microbuzul scolar si ne-am convins. Ne intrebam evident unde au intrat atatia copii, asa ca cerem o explicatie soferului, care ii duce pe micuti la scoala.
video
VEZI VIDEO - DA CLIC PE IMAGINE
Omul o tine pe a lui si incearca sa ne convinga ca ce am vazut nu e adevarat. Un alt sofer care a inghesuit in masina care transporta elevii ca pe cartofi , gaseste si el o explicatie.

Parintii sunt revoltati si spun ca zilnic bietii copii sunt inghesuiti precum sardelele in microbuzele care ii duc la scoala. Desi abia mai pot respira in microbuzul supraaglomerat, copiii nu au incotro - nu pot merge pe jos pana la scoala iar parintii nu isi permit sa ii drumul cu masinile personale.

Desi soferii sustin ca sunt rare cazurile cand ii inghesuie in masina, parintii ii contrazic. Mai mult, spun ei, soferii injura si fumeaza ca birjarii la volan.

Punem aceeasi intrebare si conducerii scolii din targul ocna. Aflam ca exista un contrract intre firma de transport si scoala. Cat priveste numarul mare de copii din microbuz exista o explicatie - masinile se mai defecteaza.

Parintii sunt hotarati sa nu lase situatia asa. Vor sa faca plangere si la inspectoratul de stat si control in transport rutier.

0 Please Share a Your Opinion.:

Trimiteți un comentariu