Edi Tismănaru, golgheterul care a jucat si la FC Onesti, a renuntat la fotbal si a plecat la munca in strainatate! | Onesti Video

Mobile Menu

Onesti Video

Edi Tismănaru, golgheterul care a jucat si la FC Onesti, a renuntat la fotbal si a plecat la munca in strainatate!

4.1.13
Criza financiară face ravagii în fotbalul românesc. Nu dispar doar echipe, ci şi jucători. “Deşteptarea”, din Bacău, dezvăluie cazul lui Eduard Tismănaru (25 de ani), golgheterul lui CSM Moineşti şi al Seriei l din Liga a III-a.
“Renunţ la fotbal şi plec în Norvegia. N-avea rost să mai stau în ţară, să mă chinui. Merg să câştig şi eu mai bine. Voi avea un salariu de 2.000 de euro lunar!”, spune Edi, care va părăsi România cu destinaţia Norvegia la începutul săptămânii viitoare, alături de alţi 80 de muncitori care se vor ocupa cu sortatul şi curăţatul peştelui din Marea Nordului. Printre aceştia se găsesc şi alţi (de acum foşti) fotbalişti.
“Tismănaru, 10 goluri în turul Ligii III, nu e fitecine: a jucat, printre altele, la FC Oneşti, Oţelul, CF Brăila, Jiul şi FCM Bacău, remarcându- se graţie vitezei de deplasare, tehnicii în regim de viteză şi simţului porţii.

Libertatea

0 Please Share a Your Opinion.:

Trimiteți un comentariu