Conferinta de presa „Tennis Europe Winter Cup” | Onesti Video

Mobile Menu

Onesti Video

Conferinta de presa „Tennis Europe Winter Cup”

25.1.13
Este vorba despre Concursul “Tennis Europe Winter Cup”, la care participa echipe feminine (loturi nationale) de tenis din 7 tari. Acestea sunt România, Republica Moldova, Bulgaria, Letonia, Ucraina, Belarus si Suedia.  Competitia se desfasoara în cadrul U-12 (fete) si fiecare echipa este formata din câte 3 sportive si un antrenor. Meciurile se vor desfasura în sistem turneu, fiind declarata câstigatoare echipa care învinge în 2 din 3 seturi. Deschiderea oficiala a acestei competitii internationale va avea loc in ziua de 25 ianuarie la ora 9 la Sala Polivalenta «Nadia Comaneci»
Adăugaţi o legendă
 Meciurile se vor disputa în zilele de 25, 26 si 27 ianuarie 2013 la Sala Polivalenta “Nadia Comaneci” si la Sala sportiva municipala 150. Acest concurs pe echipe este unul de calificare în Grupa de Est si primele doua echipe învingatoare vor participa la Turneul Final.
Organizatori ai acestei întreceri sportive sunt Federatia Româna de Tenis, Federatia Europeana de Tenis, Primaria municipiului Onesti, SC Vrancart SA Adjud si CS Tema Sport.

0 Please Share a Your Opinion.:

Trimiteți un comentariu