Atentatorii din Piatra Neamț sunt băcăuani | Onesti Video

Mobile Menu

Onesti Video

Atentatorii din Piatra Neamț sunt băcăuani

11.1.13
Trei bărbați din județul Bacău au fost prinși în flagrant în timp ce amplasau un dispozitiv exploziv sub mașina interlopului Bogdan Mararu, din Piatra-Neamț. Poliția Română a obținut informații despre tentativa de omor la adresa unei persoane, membru al unei grupări infracționale, prin amplasarea unui dispozitiv exploziv la autoturismul acestuia.
Cazul este coordonat de Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT). La primele ore ale dimineții, polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate (BCCO) Bacău și SCCO Neamț și procurori DIICOT – Biroul Teritorial Neamț au depistat, în flagrant delict, trei dintre suspecți, membri ai unei grupări specializate în comiterea de infracțiuni de violență – omor calificat, distrugere calificată și acte de terorism.
“În sarcina presupușilor autori se reține că, sub coordonarea liderului grupării, Daniel Păduraru, 43 de ani, au amplasat un dispozitiv exploziv artizanal sub un autoturism, în vederea suprimării vieții lui Bogdan Mararu, proprietarul mașinii”, se arată în comunicatul de presă emis de Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR). Dispozitivul artizanal conținea aproximativ un kilogram substanță explozivă, iar detonarea urma să fie realizată mecanic. Se pare că cei care au pus bomba la mașina lui Mararu sunt din zona Târgu Ocna, județul Bacău. Doi dintre ei sunt frați și locuiesc în comuna Pârgărești, iar cel de-al treilea complice este dintr-un cartier al orașului Târgu Ocna.

Sursa: Ziarul de Bacau

0 Please Share a Your Opinion.:

Trimiteți un comentariu