Evenimente rutiere produse pe fondul nerespectării regulilor de circulaţie | Onesti Video

Mobile Menu

Onesti Video

Evenimente rutiere produse pe fondul nerespectării regulilor de circulaţie

3.9.12
În timp ce Andreea C., de 30 de ani, din Oneşti, conducea un autoturism pe strada 8 Martie din Oneşti, ajunsă la intersecţiei cu strada Zorilor, a efectuat viraj la stânga fără a se asigura şi semnaliza, moment în care un moped condus de Constantin J. de 23 de ani, din Oneşti, care circula în spatele autoturismului şi se angajase în depăşire, a intrat în coliziune cu acesta.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului mopedului şi pasagerei acestuia care au fost transportaţi la Spitalul Oneşti, nefiind necesara internarea lor.

Conducătoarea auto şi conducătorul mopedului au fost testaţi cu apratul etilotest iar rezultatele au fost negative şi li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal.


La data de 02.09.2012, în jurul orei 11.25, Alexandru V., de 19 ani, din Oneşti, în timp ce conducea un autoturism pe strada Cireşoaia din municipiu, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum acoperit cu pietriş şi într-o curbă uşoară la stânga, a pierdut controlul autovehiculului, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat în şanţ.

În urma cercetărilor s-a stabilit că acesta avea permisul de conducere reţinut pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal

INSPECTORATUL DE POLIȚIE JUDEȚEAN BACĂU

0 Please Share a Your Opinion.:

Trimiteți un comentariu