Cristian Tudor Popescu a jucat tenis la Onesti, si a castigat! | Onesti Video

Mobile Menu

Onesti Video

Cristian Tudor Popescu a jucat tenis la Onesti, si a castigat!

16.9.12


Cristian Tudor Popescu, Senior-editor la ziarul Gandul, a participat zilele acestea la Onesti,la turneul de tenis Gentlemen's Tennis Cup ce s-a desfasurat intre 12-16 septembrie, unde de altfel a si castigat doua trofee. Acesta nu este la prima participare la acest turneu la care a mai fost prezent si in urma cu doi ani.

Cristian Tudor Popescu a cistigat turneul international de tenis de la Onesti

Timp de 5 zile, la Onesti s-a desfasurat un puternic turneu international de tenis pentru veterani, la care a participat si cunoscutul jurnalist Cristian Tudor Popescu. El a jucat la categoria destinata jucatorilor de peste 55 de ani, la care s-a clasat pe Locul I, dupa ce l-a invins, in finala de duminica, pe Vasile Pavel, cap de serie numarul 4, cu scorul de 7 – 6 (2) 7 – 5.

Cristian Tudor Popescu a mai participat si la proba de dublu (peste 50 de ani), la care a facut pereche cu Dorin Ionescu, insa cei doi s-au oprit in semifinale, dupa ce au fost invinsi de perechea Dumitru Coman – Cristian Caragea (6 – 2 6 – 0). In finala, Coman si Caragea au cistigat impotriva perechii Florin Martolea – Adrian Trandafir (6 – 2 6 – 4).

Cristian Tudor Popescu s-a bucurat de victoria obtinuta de el la simplu, mai ales ca, in anii trecuti, nu obtinuse nici un titlu la Onesti. “Cind cistigi, ti se pare frumos – a spus el. Am facut si la dublu doua meciuri foarte bune, iar finala de la simplu am cistigat-o in fata lui Vasile Pavel, un focsanean foarte bun”. Jurnalistul si-a exprimat intentia de a participa si la editia de anul viitor. “Sper sa vin si la anul, daca o sa fiu sanatos”, a declarat Cristian Tudor Popescu.

“Sper ca, daca ma tin miinile, picioarele si capul, la anul si multi ani sa fiu din nou aici, la turneul acesta frumos, de la Onesti”, a adaugat Popescu, el amintind si de faptul ca “a fost foarte buna organizarea intregii manifestari”. In plus, Cristian Tudor Popescu a apreciat ca “Onestiul este un oras al sportului”, date fiind rezultatele foarte bune obtinute la unele ramuri sportive, cum ar fi gimnastica, atletismul sau halterele.

“Raportat la numarul de locuitori, este orasul cel mai performant in materie de sport din tara, dupa parerea mea”, a spus Cristian Tudor Popescu. Turneul international de la Onesti, denumit Gentlemen’s Tenis Cup, a avut peste 70 de participanti, din toata tara, precum si din Rusia si Ungaria.

Printre cistigatori s-au mai numarat Dragos Serbanescu (peste 35 de ani), D. Coman (peste 40 de ani), Nemeth Csaba (Ungaria, peste 45 de ani, care l-a invins in finala pe onesteanul Roland Sorodoc), Dumitru Coman (peste 50 de ani), Valeriu Ilie (peste 60 de ani) si perechea Roland Sorodoc – D. Coman (la dublu, peste 35 de ani). Concursul a fost organizat de clubul de tenis coordonat de Roland Sorodoc, in colaborarea cu Primaria Onesti si alte institutii locale, precum si cu sponsorii, printre care s-au numarat avocatul Constantin Covoran, restaurantul “La Scena”, patronat de Nelu Butucaru, si altii.

George MARTIN

Ziarul de Bacau

0 Please Share a Your Opinion.:

Trimiteți un comentariu