Sedinta extraordinara la Consiliul Local Onesti | Onesti Video

Mobile Menu

Onesti Video

Sedinta extraordinara la Consiliul Local Onesti

24.8.12
Consilierii locali din Onesti vor dezbate astazi, in cadrul unei sedinte extraordinare, 4 proiecte de hotarire, toate initiate de primarul municipiului. Unul dintre acestea se refera la prelungirea perioadei de tragere a sumei de 5 milioane de lei (50 miliarde de lei vechi) din imprumutul de aproape 150 miliarde de lei vechi pentru drumuri, de la 31.12.2012, la 31.12.2013. Intr-o alta forma, proiectul a mai fost dezbatut si la sedinta trecuta, dar a fost respins la limita, cu 9 voturi “pentru”, 5 “impotriva” si 4 abtineri.

In forma initiala, proiectul prevedea prelungirea perioadei de tragere pentru toata suma imprumutata, de 15 milioane de lei.

Acum, primarul a venit cu o alta varianta de proiect, referitoare doar la o parte din imprumutul total. Seful executivului a propus ca, din cele aproape 15 milioane de lei, 5 milioane sa nu fie folosite pentru drumuri, ci pentru finantarea unor proiecte ce vor fi realizate din fonduri europene, iar aceasta initiativa a fost deja aprobata, separat, de consilierii locali...
Ziarul de Bacau

0 Please Share a Your Opinion.:

Trimiteți un comentariu