Onestenii s-au impus la Cupa Tema Sport, la tenis de cimp | Onesti Video

Mobile Menu

Onesti Video

Onestenii s-au impus la Cupa Tema Sport, la tenis de cimp

27.8.12
Trei dintre cele 4 categorii ale Cupei “Primaria Onesti – CS Tema Sport Onesti”, la tenis de cimp, au fost cistigate de sportivi din municipiul de pe Trotus. Astfel, la nivelul valoric V, Locul I a fost ocupat de Victor Rosu (CS Tema Sport Onesti), care s-a impus in finala in fata lui Catalin Paun, tot de la clubul onestean.

Alti doi jucatori de la Tema Sport, Teodor Grosu (Locul I) si Ion Ciubotaru (Locul II), s-au intilnit in finala de la nivelul VII. Grosu si Rosu au fost parteneri si in proba de dublu, unde s-au clasat pe Locul I, dupa ce i-au invins pe Panfilofi Gherasim si Alex Gherasim, tata si fiu, din judetul Vrancea (Locul II). La nivelul VI, s-a impus Stefan Dumitrasc (Birlad), care l-a invins in finala pe Vasile Berdila (CS Tema Sport Onesti, Locul II).

Meciurile s-au disputat pe terenurile din Parcul Sportiv Municipal, vineri, simbata si duminica, iar competitia, care a fost organizata de CS Tema Sport Onesti, face parte din circuitul BCR – Tenis Partener. “Concursul a fost o reusita, din toate punctele de vedere – ne-a spus profesorul si antrenorul Emil Tintaru, presedintele de la CS Tema Sport Onesti...Ziarul de Bacau

0 Please Share a Your Opinion.:

Trimiteți un comentariu