Atletism, Campionatul National de Alergare Montana / Constantin Ifrim, medaliat cu aur | Onesti Video

Mobile Menu

Onesti Video

Atletism, Campionatul National de Alergare Montana / Constantin Ifrim, medaliat cu aur

20.8.12
CSM Onesti a incheiat anul atletic intern câstigând un nou titlu de campion. Performerul este Constantin Ifrim (27 ani), care s-a impus in cursa de 12 km de la Vatra-Dornei. Din pacate, el a fost singurul sportiv onestean de la seniori, astfel ca CSM nu a putut conta in lupta pe medalii la echipe.

Constantin Ifrim a concurat timp de cinci ani pentru CS Stiinta Bacau, indeosebi in probele de fond. Cu timpul, el s-a specializat in alergarile pe sosea si in cele montane, iar de anul trecut a fost legitimat de CSM Onesti. Pentru el, este primul titlu de campion national.

CSM Onesti le-a avut la senioare pe Cristina Negru si Simona Maxim, care in final s-au clasat pe locurile 4 si 5 pe distanta de 8 km. Este de precizat ca Negru este inca in limitele de vârsta ale categoriei Tineret.
Pe echipe, competitia a fost dominata de Pandurii Tg. Jiu, care a cucerit doua medalii de aur si una de argint.

Anul trecut, CSM Onesti câstiga o medalie de aur si una de argint. Oricum, CSM Onesti a avut in 2012 un bilant atletic superior celui din 2011 si a avut o reprezentanta in turneul atletic olimpic, pe Mirela Lavric, cea care a atins la Londra faza semifinalelor probei de 800 m.

Peter KELMANN


Ziarul de Bacau

0 Please Share a Your Opinion.:

Trimiteți un comentariu