Noutati

Subscription

You can subscribe to Red Carpet by e-mail address to receive news and updates directly in your inbox. Simply enter your e-mail below and click Sign Up!

TOP 5 Most Popular Post

    Test

    www.onestivideo.blogspot.ro

    Faceți căutări pe acest blog

Comentarii Recente


    Showbiz Rightnow!

    Hilary Duff on cosmopolitan 2015 cover

News

News

Fotbalisti din Statele Unite ale Americii se antreneaza in orasul Nadiei Comaneci 0 Comments

By Admin
joi, 5 iulie 2012 | Posted in

Pentru a 16-a oara, la Onesti se afla in pregatire 15 fotbalisti de la “Eurosoccer Academy of the USA”, condusa de Alexandru Szasz (foto, presedinte) si Carmen Szasz (manager). Cu o jovialitate deosebita, prof. Alexandru Szasz ne-a declarat despre acest stagiu de pregatire al fotbalistilor americani pe meleagurile onestene: “Si de data aceasta ne aflam in municipiul Onesti, unde avem cunostintele facute, cu un echipaj de antrenori ce ii cuprinde pe Nicolae Lazar (fost jucator si antrenor principal la Petrolul Ploiesti), Marius Manea si Costica Ene (antrenori onesteni ce se preocupa de pregatirea portarilor si a jucatorilor). Situatia economica face ca sa fim prezenti aici cu un numar de 15 jucatori, unul dintre ei - student in Pensilvanya participând pentru a 5-a oara la stagiul de pregatire de la Onesti! Fotbalistii urmeaza 6 saptamâni de pregatire, in continuarea stagiului din România in aceasta perioada de timp ne vom afla si in Portugalia - la Lisabona, precum si la Valencia, in Spania. Acesti fotbalisti sunt studenti la colegiile americane si aici urmarim imbunatatirea stilului de joc al fiecaruia, intrucât in SUA campionatul de fotbal al universitatilor incepe la data de 1 septembrie. Avem programate si câteva meciuri amicale, atât la Onesti cât si la Ploiesti (cu Conpet) si la Bucuresti, cu echipa «Juventus». De asemenea, pe meleagurile onestene am urcat pe Dealul Perchiu, loc in care s-au facut foarte multe fotografii ca amintiri si am sarbatorit, la 4 iulie, Ziua Statelor Unite ale Americii, la care am invitat si conducerea municipiului”.
Prof. Alexandru Szasz a tinut sa aduca multumiri celor care au fost alaturi de grupul fotbalistilor americani in pregatirea lor anuala de la Onesti. “Multumim Primariei pentru ajutorul acordat si speram ca si in viitor sa primim acelasi suport si sa conlucram pentru a colabora fructuos si cu noua conducere a municipiului Onesti. Dorim succes noii administratii a municipiului si suntem convinsi ca acest oras se va dezvolta, ca vor fi facute multe lucruri in viitor”, a mai mentionat prof. Alexandru Szasz, amintind ca in municipiul de pe Trotus are numerosi prieteni, amintindu-i aici pe consilierii locali Constantin Florian si Stefan Martin, oameni devotati fotbalului. Un lucru deosebit pe care l-a marturisit prof. Alexandru Szasz este legat de urmarirea la televizor, de catre grupul de fotbalisti americani, a finalei Campionatului European de Fotbal: “Unii au tinut cu Italia, altii cu Spania. A fost un meci foarte bun, o finala foarte frumoasa. Spaniolii au câstigat pe merit!”
Ion Moraru

Desteptarea

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

Leave a reply

0 comentarii for "Fotbalisti din Statele Unite ale Americii se antreneaza in orasul Nadiei Comaneci"