Welcome Guest!
twitter facebook rss

,

Andreea Balan va fi in Onesti pe 29 iulie cu Dancing Show!

Andreea Balan a anuntat pe pagina ei de Facebook datele turneului national in care porneste in a doua jumatate a anului. Artista a reinventat conceptul Dancing Show si se pregateste sa il arate publicului din toata tara!

Dupa succesul inregistrat de Mix Music Evolution Tour anul trecut in 33 de orase din Romania, Andreea Balan este cap de afis al celui mai mare turneu al anului 2012, Mix Music Evo! Cantareata, cele sase colege dansatoare si partenerul de scena Petrisor Ruge vor urca pe scena pentru fanii din Moldova si Dobrogea pe parcursul intregii veri!

Playlistul va include si cel mai nou single, Money LoveDancing Show inseamna multe stiluri de dans: charleston, tango, calusarii, salsa, flamenco, arabesc, tiganesc, balet, country din diferite culturi ale lumii infatisate prin 15 schimbari de costume. Dupa show-ul Lectia de dans din 2010, Andreea a lansat anul trecut 3 showuri diferite: Dancing Show, Bunny Show si Christmas Party si a sustinut peste 150 de concerte in toata tara.

Iata care sunt datele turneului:

10 iunie - Botosani
17 iunie - Suceava
24 iunie – Campulung Moldovenesc
01 iulie - Falticeni
08 iulie - Roman
15 iulie - Piatra Neamt
22 iulie - Bacau
29 iulie - Onesti
5 august - Constanta
12 august - Mangalia
17 august - Neptun
19 august - Venus
24 august – Eforie Nord
26 august - Saturn
9 septembrie – Bucuresti, Piata Constitutiei

Andreea se declara foarte entuziasmata si abia asteapta sa vada reactiile publicului la noul single! Cine stie, poate ploua cu bani si la concerte! :)) Voi ce ziceti?

Sursa: urban.ro

0 comentarii

Scrie un comentariu

Imagini


SITE IN CONSTRUCTIE

Latest Posts

Sponsored By

Featured Video

Our Sponsors

Our Sponsors

Visit Nepal Info and Guide