Noutati

Subscription

You can subscribe to Red Carpet by e-mail address to receive news and updates directly in your inbox. Simply enter your e-mail below and click Sign Up!

TOP 5 Most Popular Post

    Test

    www.onestivideo.blogspot.ro

    Faceți căutări pe acest blog

Comentarii Recente


    Showbiz Rightnow!

    Hilary Duff on cosmopolitan 2015 cover

News

News

Suceava, Roman și Sfântu Gheorghe merg la faza națională 0 Comments

By Admin
luni, 18 iunie 2012 | Posted in

Oneștiul a găzduit, duminică una dintre cele patru competiții regionale de minifotbal la care au participat campioane de la nivel local, în vederea calificării la Campionatul Național de Minifotbal care va fi organizat la Deva în perioada 5-8 iulie. Cele nouă echipe participante la Onești au venit din estul și centrul țării, câștigătoarele din fiecare grupă primind dreptul de a merge înainte în demersul lor către titlul național.

La capătul unei zile frumoase din toate punctele de vedere, cele mai bune trei formații s-au dovedit a fi RAILEX SUCEAVA, OZ ER GOLDEN ROMAN și S&Z SFÂNTU GHEORGHE. Reprezentanta județului Suceava este una dintre marile favorite la titlul național, Railex având în anul 2011 rezultate cu totul deosebite: locul 3 la campionatul național de la Timișoara. OZ ER GOLDEN ROMAN este o formație de acum de tradiție a minifotbalului românesc, prezentă în toate edițiile campionatului național, în vreme ce S&Z SFÂNTUL GHEORGHE vine dintr-un alt campionat cu vechime în acest sport.

Revelația competitiei a fost TSUNAMI ONEȘTI, formație care în ciuda lipsei de experiență la nivel național, a fost la un pas de a produce o surpriza de mari proporții. Meciul decisiv pentru calificare, disputat cu echipa RAILEX SUCEAVA, pe care mulți o consideră cea mai valoroasă formație din țară la ora actuală, a fost decis la lovituri de departajare, la capătul unei partide în care oneștenii au jucat extraordinar, punând deseori adversara în mare dificultate.

Presedintele Federației de Minifotbal din România, băcăuanul Răzvan Burleanu, a remarcat, de altfel, creșterea calității acestui sport care, an de an, aduce tot mai mulți fotbaliști pe terenurile de dimensiuni reduse pe care se practică minifotbalul. “La fel cum am vazut și la naționalele de la Timișoara, de anul trecut, practic nu mai există campionate slabe la nivel local, ceea ce, cred eu, încurajează orice echipă să se pregătească serios. Titlul național poate să ajungă oriunde în țară anul acesta. Ceea ce m-a impresionat în mod deosebit la Onești a fost, însă, atitudinea campioanei locale, care deși pornea cu șansa a treia a fost la o singură bară distanță de calificare. Felicit toți jucătorii veniți aici, la baza Dribbling din Onești, care a fost deschisă recent tocmai pentru a răspunde interesului celor din această parte a județului, față de un sport care iată, aduce multe satisfacții.”
Evenimentul de la Onești a fost, de altfel, organizat ireproșabil, gazdele – reprezentate de fosta glorie a fotbalului băcăuan Gheorghe Burleanu – având justificate motive de mândrie.

Bacăul va fi reprezentat la naționalele de la Deva de formația VICTORIA, calificată direct la această fază a competiției datorită coeficientului din clasamentul național care clasează campionatul din Bacău în primele șase din țară.Debutul primei partide din zonalul de la Onesti, in care TSUNAMI ONESTI a invins cu 3-1 campioana judetului Vrancea, DEEP SERV FOCSANI.Derbiul grupei care a decis, la zonalele de la Onesti 2012, participanta la nationalele de la Deva. Romanul a batut Piatra Neamt cu 2-0 si pleaca la Deva !

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

Leave a reply

0 comentarii for "Suceava, Roman și Sfântu Gheorghe merg la faza națională"