[ ]
Latest News Updates
Loredana Groza deschide GayFest în acest an
Posted by Admin

Cea de-a noua ediţie a GayFest, organizată de Asociaţia Accept, va avea loc în acest an în perioada 25 iunie – 1 iulie, o prezenţă specială în cadrul manifestării fiind Loredana Groza, ambasador al programului “Eu sunt! Tu?”, program de prevenire HIV şi se construire a comunităţii LGBT (lesbiene, gay, bisexuali, persoane transgender) al fundaţiei PSI România.

Festivalul GayFest din acest an va conţine o serie de evenimente culturale, de la piese de teatru la expoziţii, concerte şi discuţii în care vor fi abordate teme diferite despre problemele şi modul de înţelegere a problematicii normalităţii.
“Şi în acest an, scopul nostru, prin activităţile pe care le propunem pe parcursul unei întregi săptămâni, este să promovăm o societate care respectă diferenţa şi în care toţi cetăţenii sunt trataţi în mod egal. Ce o să facem diferit anul acesta este că punem accentul în primul rând pe faptul că noi, ca fiinţe umane, suntem definiţi de valorile pe care ni le asumăm, indiferent care este orientarea noastră sexuală sau identitatea de gen”, a declarat Irina Niţă, director executiv în cadrul Asociaţiei Accept, la o conferinţă de presă...Ziarul de Bacau

Admin

Cele mai multe stiri din Onesti

0 comentarii for "Loredana Groza deschide GayFest în acest an"

Lasa un comentariu