Loredana Groza deschide GayFest în acest an

Cea de-a noua ediţie a GayFest, organizată de Asociaţia Accept, va avea loc în acest an în perioada 25 iunie – 1 iulie, o prezenţă specială în cadrul manifestării fiind Loredana Groza, ambasador al programului “Eu sunt! Tu?”, program de prevenire HIV şi se construire a comunităţii LGBT (lesbiene, gay, bisexuali, persoane transgender) al fundaţiei PSI România.

Festivalul GayFest din acest an va conţine o serie de evenimente culturale, de la piese de teatru la expoziţii, concerte şi discuţii în care vor fi abordate teme diferite despre problemele şi modul de înţelegere a problematicii normalităţii.
“Şi în acest an, scopul nostru, prin activităţile pe care le propunem pe parcursul unei întregi săptămâni, este să promovăm o societate care respectă diferenţa şi în care toţi cetăţenii sunt trataţi în mod egal. Ce o să facem diferit anul acesta este că punem accentul în primul rând pe faptul că noi, ca fiinţe umane, suntem definiţi de valorile pe care ni le asumăm, indiferent care este orientarea noastră sexuală sau identitatea de gen”, a declarat Irina Niţă, director executiv în cadrul Asociaţiei Accept, la o conferinţă de presă...Ziarul de Bacau
Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Categories

Ordered List

  1. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.
  2. Aliquam tincidunt mauris eu risus.
  3. Vestibulum auctor dapibus neque.

Sample Text

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation test link ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate another link velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

Definition List

Definition list
Consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet
Consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Pages