Pages

Subscribe:

Ads 468x60px

luni, 11 iunie 2012

LAURENTIU NEGHINA - Primar ONESTI

Noul Primar al Onestiului este Laurentiu Neghina care l-a devansat lejer pe contracandidatul sau la primarie, Emil Lemnaru.
OnestiVideo a stat in preajma actualului primar,LAURENTIU NEGHINA si a filmat cele mai importante evenimente din seara alegerilor.Uramariti cele mai multe detalii video numai pe OnestiVideo.

11 comentarii:

Anonim spunea...

da da da, acuma orasul nostru e fericit ba ca a plecat lemnaru si a venit negina b a:)

Anonim spunea...

toti prostii au tinut cu lemnaru si pnl (partidul national al labagistilor) cel putin ne-am inoit PRIMARUL acum sa vedem ce o sa se intample.hai NEGHINA

Anonim spunea...

TOT EU BAI IDIOTULE NU CONTEAZA DACA ARE SAU NU BAC-ul CONTEZA CA II MERGE MINTEA ALTFEL NU MAI AJUNGEA ASA DEPARTE LE-A DAT PESTE NAS CELOR CARE NU CREDEAU IN EL. SPER SA FACA UN TEREN DE FOTBAL LIBER PT TOTI

Anonim spunea...

Eu nu inteleg ce bine v-a facut Lemnaru celor care vorbiti aiurea de noul primar?V-ati obisnuit cu raul si va place asa? Voi chiar nu ati vazut ca tot ce a realizat Lemnaru a fost in campanie? ca restul anilor a distrus Onestiul? si bineinteles ca ar fi urmat din nou un mare gol in viitor daca ar fi iesit tot el..si s-ar fi apucat probabil de ceva nou peste 4 ani,cand vor fi din nou alegeri..unii dintre voi chiar ar trebui sa va abtineti,din moment ce vorbiti in necunostinta de cauza..

Anonim spunea...

vezi tu cu Neghina conturile=))

Anonim spunea...

da mai si lemnaru ce a facut in orasul asta de 18 ani de cand era el primar ce a facut mai mult nea saracit

Anonim spunea...

Ce va mai place sa stergeti comentariile care nu spun de bine la adresa noului primar....

Anonim spunea...

LASA-TI VORBA SI TRECETI LA TREABA! FACE-TI CURATENIE BINE UNDE TREBUIE, CA SA SE VADA CEVA..., ALTFEL ESTE PACAT! A.S.

Anonim spunea...

hai neghina!demonstreaza ce poti!

Anonim spunea...

voi , cand scrieti, scuipati si seminte, ca Onestiul s-a transformat intr-o lada de gunoi generalizata, mult m-as bucura ca noul primar sa faca o curatenie generala de om gospodar, care sa si dureze, iar acest OnestiVideo sa-i filmeze si pe magarii care mazgalesc peretii, distrug si murdaresc in jurul lor, fara sa le pese !
D-le Nou Primar, ne punem mare sperante in alegerea facuta! Bafta!

Anonim spunea...

sant din stefan cel mare si am fost tot timpul cu LAURENTIU,succes.

Trimiteți un comentariu