Noutati

Subscription

You can subscribe to Red Carpet by e-mail address to receive news and updates directly in your inbox. Simply enter your e-mail below and click Sign Up!

TOP 5 Most Popular Post

    Test

    www.onestivideo.blogspot.ro

    Faceți căutări pe acest blog

Comentarii Recente


    Showbiz Rightnow!

    Hilary Duff on cosmopolitan 2015 cover

News

News

Informaţii despre tehnica votării 0 Comments

By Admin
sâmbătă, 9 iunie 2012 | Posted in ,

Autoritatea Electorala Permanenta a realizat, în colaborare cu Televiziunea Română, patru clipuri cu informaţii despre tehnica votării. Precizăm că informaţiile vehiculate în clipurile menţionate sunt informaţii de interes public, având caracter strict tehnic, fără conotaţie politică.

Clip 1: cele patru buletine de vot: pentru consiliul local, pentru consiliul judeţean, pentru primar şi pentru preşedintele consiliului judeţean - modul cum se împăturesc şi se introduc în urnă buletinele de vot, dar şi situaţiile în care voturile sunt considerate nuleClip 2: cine are drept de vot la alegerile locale şi care sunt actele de identitate pe care trebuie să le prezinte alegătorii în secţiile de votareClip 3: cum se face accesul în secţiile de votare, verificarea în listele electorale permanente, primirea ştampilei şi a buletinelor de vot, cum se votează în cabinele de votClip 4: unde pot vota alegătorii români şi cetăţenii Uniunii Europene aflaţi în România, precum şi unde pot vota alegătorii netransportabiliMaterial preluat de pe OrasulDevaRomania YouTube

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

Leave a reply

0 comentarii for "Informaţii despre tehnica votării"