Noutati

Subscription

You can subscribe to Red Carpet by e-mail address to receive news and updates directly in your inbox. Simply enter your e-mail below and click Sign Up!

TOP 5 Most Popular Post

    Test

    www.onestivideo.blogspot.ro

    Faceți căutări pe acest blog

Comentarii Recente


    Showbiz Rightnow!

    Hilary Duff on cosmopolitan 2015 cover

News

News

Gest umanitar al Cruduței! Îi va pierde virginitatea lui Gigel Frone 0 Comments

By Admin
marți, 26 iunie 2012 | Posted in

Gigel Frone, finalist al emisiunii Românii au talent, a declarat în numeroase interviuri că, în ciuda vârstei de 43 de ani, este încă virgin. Unul dintre motivele pentru care nicio femeie nu a reușit să-l bage-n așternut este faptul că Gigel nu se lasă cucerit foarte ușor și este greu de impresionat. Filosofia lui epicuriană despre iubire duce la o luptă ancestrală între sufletul și fizicul pretendentei. „Am 43 de ani, dar mă păstrez pentru minciuna potrivită”, a declarat Gigel. Un alt motiv ar fi că nicio femeie nu l-a vrut.

Auzind de drama omului, Daniela Crudu a declarat că este dispusă să facă orice pentru a-l ajuta. „Sunt super surprinsă să aud că Gigel este virgin. Adică am înțeles că e super talent la gâdilat coardele, dar cu toate astea… ce dubios, gen! O fac pentru că sunt benevolă și umanitaristă”, a declarat Cruduța. Cunoscută de colegii de emisiune ca fiind aiurită, aceștia au declarat că este potrivită pentru orice ai vrea să pierzi fără urmă, chiar și virginitatea. Se pare că Gigel a primit o invitație oficială la mall, moment în care își va pierde virginitatea, banii și capul.
Sursa: Academia Catavencu

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

Leave a reply

0 comentarii for "Gest umanitar al Cruduței! Îi va pierde virginitatea lui Gigel Frone"